Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přechod z řady A

(Téma vytvořeno: Pátek)
154 Zobrazení
Moonlighter
Pioneer
Možnosti

Přecházím z telefonu řady A33 na Galaxy S24, jak doporučujete přenášet data? Už dlouho jsem neměl nový telefon, tak si nechám poradit. Díky

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Samsung Smart Switch. Ideálně propojit kabelem. Po zapnutí nového tel se zobrazí průvodce, stačí postupovat dle pokynů.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím,

Možnosti jsou tři.

1. Při zprovoznění nového telefonu vás ten vyzve na přenos dat, buď propojíte telefony kabelem, nebo data přenesete bezdrátově.

2. Data si zazálohujte přes aplikaci Smart Switch do počítače, následně je stejným způsobem obnovíte do nového telefonu.

3. Data si zazálohujte na Samsung Cloud (30 dní zdarma, bez omezení množství dat) a následně je obnovíte v novém telefonu. Jděte po ose Nastavení -> Péče o zařízení -> Režim údržby -> Dočasná záloha v cloudu.

Nejpohodnější je dle mých zkušeností první varianta, využívám jí léta S9+ -> Note 10+ -> S22U -> S23U -> S24U - S25U 🙂 V budoucnu si data pravidelně zálohujte, ať Váš příští příspěvek není o tom, jak zachránit data....

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Android 16, One UI 8 (Beta 6), Galaxy Buds 3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Samsung Smart Switch. Ideálně propojit kabelem. Po zapnutí nového tel se zobrazí průvodce, stačí postupovat dle pokynů.
Moonlighter
Pioneer
Možnosti

díky, já už se na tu svižnost moc těším, snad to bude jednoduché a rychlé

Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím,

Možnosti jsou tři.

1. Při zprovoznění nového telefonu vás ten vyzve na přenos dat, buď propojíte telefony kabelem, nebo data přenesete bezdrátově.

2. Data si zazálohujte přes aplikaci Smart Switch do počítače, následně je stejným způsobem obnovíte do nového telefonu.

3. Data si zazálohujte na Samsung Cloud (30 dní zdarma, bez omezení množství dat) a následně je obnovíte v novém telefonu. Jděte po ose Nastavení -> Péče o zařízení -> Režim údržby -> Dočasná záloha v cloudu.

Nejpohodnější je dle mých zkušeností první varianta, využívám jí léta S9+ -> Note 10+ -> S22U -> S23U -> S24U - S25U 🙂 V budoucnu si data pravidelně zálohujte, ať Váš příští příspěvek není o tom, jak zachránit data....

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Android 16, One UI 8 (Beta 6), Galaxy Buds 3 Pro
Moonlighter
Pioneer
Možnosti

Skvělé, díky moc!

ParkerPM
Voyager
Možnosti
Pripojiť do rovnakej wifi siete a mate to najednoduchsie. Mne to prinieslo úplne všetko. Takmer som nevidel rozdiel v starom a novom mobile. Siel som z s22 na s25
Keď som prechádzal S20 na S22 tak ta sa uz nedala zapnut takze som obnovoval zo zálohy ale tam mi neprenieslo zvonenia a ešte zopar nastaveni.