Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nový mobil

(Téma vytvořeno: 29-12-2022 06:05 PM)
425 Zobrazení
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Mám úplně nový Samsung Galaxy AO4s zatím jsem sním velice spokojená když jsem ho dostala v obchodě mi řekli že si musím zvlášť koupit koncovku do zásuvky ale řekli mi že mi bude pasovat i stará nebo dokonce i od Iphonu ale tak není nepasuje a musím ji stejně koupit. Na mobilu je hodně aktualizací tím že je nový ale jinak ho mohu jen doporučit 👍🏼

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nemyslíte A52s? Jsme rádi, že jste spokojená. Jakou máte barvu?

Ohledně nabíječky, záleží na tom, jaký je na ní konektor. Nevím z hlavy, jaký kabel se dává k vašemu telefonu, ale i kdyby to pasovalo, určitě je lepší používat originální nabíječku Samsung. Jedině tak využijete jeho možnosti naplno. Ale pokud byste byla v situaci, kdy není originál k dispozici, nemusíte se bát použít i jinou (kvalitní, ne něco z Ali!). Nejhorší, co se může stát, že se to bude nabíjet trochu pomaleji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste v nastavení zkontrolovat, jak máte nastavené zobrazování upozornění na zamykací obrazovce. Pokud máte nastavené, aby se zobrazovalo jen oznámení bez obsahu, je to tím. Ale když to změníte, projeví se to i na SMS, zprávách z Messengeru apod.
Když stáhnete lištu, mělo by to pak být tam.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nemyslíte A52s? Jsme rádi, že jste spokojená. Jakou máte barvu?

Ohledně nabíječky, záleží na tom, jaký je na ní konektor. Nevím z hlavy, jaký kabel se dává k vašemu telefonu, ale i kdyby to pasovalo, určitě je lepší používat originální nabíječku Samsung. Jedině tak využijete jeho možnosti naplno. Ale pokud byste byla v situaci, kdy není originál k dispozici, nemusíte se bát použít i jinou (kvalitní, ne něco z Ali!). Nejhorší, co se může stát, že se to bude nabíjet trochu pomaleji.

Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Dobrý den , nene myslím samsung galaxy AO4s tmavě zelená jsem s ním Mega spokojená mohu jen doporučit ale mám jen jeden malý dotaz. Když mi někdo volá a já u toho nejsem a pak otevřu telefon zapnu ho a vidím svoji uzamčenou tapetu nevidím kdo mi volal musím ho celý otevřít a jít do zmeškaných je nějaký způsob jak to udělat aby šlo vidět kdo mi volal předem děkuji.
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste v nastavení zkontrolovat, jak máte nastavené zobrazování upozornění na zamykací obrazovce. Pokud máte nastavené, aby se zobrazovalo jen oznámení bez obsahu, je to tím. Ale když to změníte, projeví se to i na SMS, zprávách z Messengeru apod.
Když stáhnete lištu, mělo by to pak být tam.

0 Like
Tanaaaa
Explorer
Možnosti
Děkuji pomohlo to. 👍🏼