Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nový Galaxy A50

(Téma vytvořeno: 26-02-2019 11:59 AM)
6092 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

GalaxyA30A50.jpg

Jistě jse zaznamenali probíhající veletrh MWC v Barceloně, který se koná ve dnech 25.- 28. března. Samsung zde představil nové telefony řady A, konkrétně A30 a A50. Bezpochyby zajímavější je model s označením A50, jelikož disponuje zabudovanou čtečkou otisků přímo do displeje! Ano je to tak, chvíli po představení vlajkových S10, které čtečku v dipsleji také využívají. Rozdíl tu samozřejmě je. S10 používá vysoce přesnou a spolehlivou ultrazvukovou metodu snímání otisků, kdežto levnější A50 používá technologii optickou. Jak si obě povedou v praxi zjistíme až po uvedení telefonů na trh. Nicméně optickou čtečku v displeji používá například i "špičkový" konkurenční topmodel. FHD SuperAMOLED displej určitě skvělá volba, baterie s kapacitou 4000 mAh bude zaručovat skvělou výdrž. Procesor a velikost pamětí zajistí řadě A bezproblémový chod. Neoficiální informace: A50 se začne prodávat v průběhu března za 8990, což je podle mě určitě přiměřená cena a po vlažném loňském roku to vypadá, že Samsung letos rozvíří vody střední a vyšší střední třídy.

https://news.samsung.com/global/samsung-announces-new-galaxy-a-series-with-upgrades-to-essential-fea...

0 Like
85 Odpovědi
Bluem
First Poster
Možnosti

Trochu jsem doufal, že označení A30 a A50 indikuje nástupce telefonů A3 a A5, ale nevydím tam žádnou spojitost ani linku. Bude Samsung ještě někdy v portfoliu nabízet telefon velikostně velký jako A3 (2016)?

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Vypadá to, že trend menších (značkových) telefonů je v nedohlednu.

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak už s oficiální cenovkou, která je opravdu přiměřená. Ještě neni potvrzeno, zda má telefon ip68, někde se uvádí. Pokud by to byla pravda, bude to skvělé, ale i bez toho je telefon výbornou volbou

https://www.obchod-samsung.cz/samsung-a505-galaxy-a50-blue

nediskutuj
Navigator
Možnosti

Kluci ze SvětaAndroida byli na MWC a IP68 potvrdili, takže se na to dá spolehnout určitě :smiling-face:

Jsem rád, že se Samsung vydal i střední cestou. Když jsem viděl všechny modely řady M a A, tak je pravděpodobné, že lidé přestanou konečně kupovat Xiaomi a Huawei, protože bude stejná výbava za víceméně stejnou cenu. Hlavně M20, kdy za 5-6 tisíc koupíš výborný telefon, který je výkonově stejný jako Galaxy S8  a ještě s 5000 mAh baterkou:ok-hand:

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tenhle telefon je podle mě senzace a ta IP68 je v této kategorii pořád něco navíc, to konkurence nenabízí. Prodávat se začne relativně brzo, což je taky dobré. Akorát ta chybějící LED dioda  :smiling-face: :smiling-face:

0 Like
pecos77
Pioneer
Možnosti

No konečně, na takový samsung jsem dlouho čekal. Musel jsem vyzkoušet firemní P smart, no a s radostí se v polovině března vrátím k Samsungu. Vzhledem ke kapacitě baterie zvažuji i M20, ale s největší pravděpodobností to u mě vyhraje A50. Ten vypadá fakt skvěle (nejen vzhledově).

Chybějící LED dioda u Samsungu, ta už snad ani nechybí, nikdy jsem od nich neměl tel. který by to měl 😄

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Jsem zvědav, jak rychle a spolehlivě bude pracovat ta optická čtečka otisků, protožek jinak telefon nemá podle mě slabá místa. 

pecos77
Pioneer
Možnosti

Já jsem optimista. Když už se vrací do střední třídy s plnou parádou, tak snad se vším všudy. Navíc musím být. Snad po 7-mi letech mám měsíční zkušenost s jiným než samsungovým telefonem a né a né si zvyknout. U toho P mě navíc neskutečně vytáčí nespolehlivost čtečky. Zas umístění na zadní straně mi vyhovuje, takže pro mě to je asi to jediné co mě na A50 mrzí.

Bluem
First Poster
Možnosti
Telefon v této výbavě za takovou cenu určitě bobma, jen ta absence nástupce A3 zamrzí.
0 Like