Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nová aktualizace

(Téma vytvořeno: 03-02-2023 06:41 AM)
633 Zobrazení
Alen_Matějová
Student
Možnosti
Ahojky chtěla bych se zeptat zda ma taky někdo problem s voláním a prijimanim hovoru po nedavne aktualizaci mam mobil galaxy a53 5g a prostě mi to nefunguje. Nebo nevíte aspoň kam se mam obrátit nebo na koho? Diky za odpověď.
0 Like
14 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Dobrý den,
co přesně mobil dělá popřípadě nedělá?
0 Like
Alen_Matějová
Student
Možnosti
Chtěla jsem zavolat mému tátovi,tak jsem klikla abych mu zavolala. Kdyz se mi ukazalo to volaci menu jak se číselník,dát nahlas hovor atd tak mi mobil vubec nevyzvanel a po 30 sekundach se hovor tipne sám.
A kdyz mi chce nekdo zavolat tak jim to po chvilce oznámí ze uživatel je nedostupný
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Používáte původní aplikaci na volání od Samsungu nebo jste nějakou instalovala?
0 Like
Alen_Matějová
Student
Možnosti
Normálně původní co byla nainstalovana
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Pokud máte možnost zkuste SIM kartu přehodit do jiného mobilu, tím by jsme vyloučili, že je chyba na straně operátora

Další možnost je zapnout mobil v bezpečném režimu (tím se deaktivují nainstalované aplikace) pak zkusit znovu někomu zavolat, čímž by jsme vyloučili, že to dělá nějaká nainstalovaná aplikace

Nebo také můžete zkusit vymazat data aplikace pro volání (catche paměť), občas po updatu se stane, že se data zapíší špatně a pak to nefunguje

Nakonec už jediné co mě napadá je tovární nastavení nebo servis.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Podařilo se Vám zjistit něco nového?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, mám stejný problém po prosincové aktualizaci S21FE a ani lednová nepomohla. Sim v jiném tel funguje, naopak jiná sim v mém ne. Zkusil jsem vše včetně továrního nastavení a nic nepomohlo. Chyba lze ověřit i tak, že se v nastavení připojení mobilní sítě přepnete jen na 2G (v této sítí se stále volá, pokud není dostatečné pokrytí 4G/5G) a telefon se do sítě vůbec nepřipojí. Poslal jsem přístroj do servisu, ale jsem k tomu skeptický, oprava bude spíše v SW, když dříve tel fungoval normálně. Zásadní chyba a Samsung ji neřeší měsíce...
0 Like
DCat53
Navigator
Možnosti
Dobrý den, já mám také A53 5g a po upgradu na A13 vše funguje tak jak má, tovární nastavení jsem nedělala- nebylo potřeba. Operátora mám T-mobile. Takže spíš bych zkusila ten bezpečnostní režim, jak píše Gold Dejv.
0 Like
Alen_Matějová
Student
Možnosti
No jak jste psal ty možnosti udelala jsem vsechny krom bezpečnostního rezimu protoze stale nevim jak se dela... a tovarni nastaveni telefonu nefunguje nebo neudelala nic stale nejde volat
0 Like