Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mobilní hotspot

(Téma vytvořeno: 14-12-2022 06:51 PM)
538 Zobrazení
Tomino77
Explorer
Možnosti
Dobrý den, jak odstraním uživatele z mobilního hotspotu,které je připojeno. Nikde jsem to nenašel a nechci kvůli tomu měnit heslo hotspotu. Díky. Měl jsem jiný mobil a tam šli propojené zařízení zakázat i odstranit. Díky za info. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

To bohužel asi nepůjde. Muselo by to jít přes MAC adresu, ale protože ve výchozím nastavení se stejně generuje nová náhodná, nefungovalo by to moc dobře. No a odstřelení také nemá cenu, dokud má klient platné heslo, prostě se připojí zpátky. Že to jinde jde, je podle mě bohužel spíš jen gimmick. Jediné reálné řešení bude zapínat hotspot, jen když je třeba, změnit heslo a hlídat si, komu ho dáte.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

To bohužel asi nepůjde. Muselo by to jít přes MAC adresu, ale protože ve výchozím nastavení se stejně generuje nová náhodná, nefungovalo by to moc dobře. No a odstřelení také nemá cenu, dokud má klient platné heslo, prostě se připojí zpátky. Že to jinde jde, je podle mě bohužel spíš jen gimmick. Jediné reálné řešení bude zapínat hotspot, jen když je třeba, změnit heslo a hlídat si, komu ho dáte.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Doctor1
First Poster
Možnosti
To je stejně osel....
0 Like
Tomino77
Explorer
Možnosti
Děkuji za info. 👍
0 Like