Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mazání ve fotografii

(Téma vytvořeno: 08-08-2022 01:07 PM)
677 Zobrazení
Důša
Journeyman
Možnosti
Zdravím.  Mám dotaz ohledně úpravy fotek, konkrétně vymazání nechtěných objektů na fotce. Mám sg a52s 5g a tuto funkci v telefonu nemám,  tak se chci zeptat jestli ji vůbec můj telefon má mít.  Co jsem se bavil s lidmi tak údajně máš-li samsung, máš tuto funkci.
Díky za odpověď 
0 Like
Přejít na řešení
19 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Důša

Jakou máte verzi One UI, nevím zda tato fuknce nedorazila společně s updatem One UI na verzi 4.1. Ale je opravdu možné, že to bude pouze výsada vlakových a letošních telefonu. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Má žena má One UI 4.1 a funkce chybí 🙂

Důša
Journeyman
Možnosti
Mám také tuto verzi a android 12. Psal jsem si ještě s nějakým pánem od samsungu a mají to jen vyšší verze
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je to tak, jak jsem říkal 🙂 máte to ověřeno. Pokud Vám některá z odpovědí byla tedy nápomocná, budu rád, když ji označíte jako řešení. Děkuji.

DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Tuto funkci A52S nemá.
Má jí až A53
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
DD, nezoufejte, doporučuji jako alternativu tuto aplikaci, používám již několik let. Screenshot_20220808-182858_Google Play Store.jpg
IT technik
0 Like
Důša
Journeyman
Možnosti
Jé děkuju, určitě vyzkouším
0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Tak oprava mého stavu...teď jsem se koukal a tuhle funkci v A52s 5g mám
0 Like
Důša
Journeyman
Možnosti
A můžu se zeptat na verzi softwaru? Já mám One UI 4.1 a android 12. Pokud by to bylo stejné měl bych tu funkci mít také, ale včera mi psal člověk od samsungu , že to mají jen telefony vyšší třídy??
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Důša Ono je problém, že A52 se u nás oficiálně prodávaly 3 druhy - nejdříve A52 LTE, A52 5G, a pak jelikož byl nedostatek procesorů vyšla A52s, která vyšla později, a zřejmě má vzhledem jinému procesoru i jiné vezre SW. 

Např.
Pro A52 5G vyšel poslední SW -A526BXXU1CVG2

Pro A52s  - A528BXXS1CVG2 

Je to zvláštní, ale holt i když oba telefony mají Android 12 a One UI 4.1 tak nemusí mít stejné funkce - mám doma S21 Ultra a S22 Ultra a i když oba telefony mají stejný systém a verzi One UI, tak stejně najdu řadu rozdílů. 

fajnsnek2
0 Like