Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mazání ve fotografii

(Téma vytvořeno: 08-08-2022 01:07 PM)
679 Zobrazení
Důša
Journeyman
Možnosti
Zdravím.  Mám dotaz ohledně úpravy fotek, konkrétně vymazání nechtěných objektů na fotce. Mám sg a52s 5g a tuto funkci v telefonu nemám,  tak se chci zeptat jestli ji vůbec můj telefon má mít.  Co jsem se bavil s lidmi tak údajně máš-li samsung, máš tuto funkci.
Díky za odpověď 
0 Like

5 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Důša,
tato funkce byla určena zejména vlajkovým modelům Samsungu. Tedy řada S22 a Z. Později to přišlo na řadu S21. Nemyslím si, že to bude mít i Váš model střední třídy, ale aktualizací to přijít mohlo. Manželka má stejný model, takže se kouknu a dám vědět.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak A52s tuto funkci opravdu nemá. Je možné, že s nějakou aktualizací přijde, ale nyní tomu tak není.

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To je návod, kde tuto funkci najít a jak ji použít. Platí pro telefony, které tuto funkci mají.

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Má žena má One UI 4.1 a funkce chybí 🙂

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Je to tak, jak jsem říkal 🙂 máte to ověřeno. Pokud Vám některá z odpovědí byla tedy nápomocná, budu rád, když ji označíte jako řešení. Děkuji.

19 Odpovědi
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Čau, já mám s21fe a tuhle funkci tam mám. Díval jsem se na starší m21 a ta bohužel nemá. Myslím, že ta funkce mazání je exkluzivitka jen pro řadu "S" a "Z". Ještě pak jsem se koukal na s10e co jsem v minulosti taky měl a ta ho zase dostala v poslední aktualizaci. Zkuste vyčkat na android 13, jestli náhodou samsung nerozšíří seznam podporovaných telefonů.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Důša,
tato funkce byla určena zejména vlajkovým modelům Samsungu. Tedy řada S22 a Z. Později to přišlo na řadu S21. Nemyslím si, že to bude mít i Váš model střední třídy, ale aktualizací to přijít mohlo. Manželka má stejný model, takže se kouknu a dám vědět.

DCat53
Navigator
Možnosti
Dobrý den, Samsung a53 5g, tuto funkci má.
0 Like
Důša
Journeyman
Možnosti
Díky za odpověď, myslel jsem si že to bude asi záležitost vyšší třídy.
0 Like
Důša
Journeyman
Možnosti
Díky za odpověď, myslím že to bude jen pro vyšší třídu samsungu.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak A52s tuto funkci opravdu nemá. Je možné, že s nějakou aktualizací přijde, ale nyní tomu tak není.

Důša
Journeyman
Možnosti
Ještě jsem objevil toto ale nevím jak na to. Jestli s tím nemáte zkušenost?
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To je návod, kde tuto funkci najít a jak ji použít. Platí pro telefony, které tuto funkci mají.

0 Like