Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kontakty otevřené přímo a otevřené z aplikace Telefon se zobrazují rozdílně - Samsung Galaxy A 52

(Téma vytvořeno: 02-06-2021 01:59 PM)
1091 Zobrazení
divan
Apprentice
Možnosti

Ahoj, řeším následující problém:

Když otevřu přímo Kontakty (kde jsem si už před časem nastavil jen používání Google - v menu "tři čárky" je tedy zobrazen Google), vidím v Kontaktech skutečně jen kontakty uložené v mém účtu Google. 

Ale když otevřu aplikaci Telefon a v něm záložku Kontakty, tak jsou zobrazovány jak kontakty na účtu Google, tak kontakty uložené na SIM. To je špatně, tak to nechci. Jak docílit toho, aby se i v tomto případě zobrazovaly jen kontakty uložené na Google?

Na podpoře mi tvrdí, že je to vlastnost, nikoliv chyba. Což mi připadá šílené, proč by se měly kontakty chovat dvěma různými způsoby? Mám první Samsung, např. předchozí Sony zobrazoval kontakty tak jak jsem je nastavil - ať už jsem je otevřel jakoukoliv cestou.

A 52 má Android 11 a One UI 3.1. Díky předem za rady.

0 Like
4 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
informace co máte z podpory jsou správné. Je to vlastnost, tedy žádná chyba.
Mi osobně to nijak nevadí.

0 Like
divan
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, díky za info. Mě to vadí docela dost. Samozřejmě to můžu pořešit třeba smazáním kontaktů ze SIM. V každém případě možnost výběru jaké kontakty zobrazovat v Telefon - Kontakty by potěšila.

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý den, doporučuji si v aplikaci telefon (od Samsungu) záložka kontakty, 3 tečky a správa kontaktů to poladit. Možnosti Přesunout kontakty a Odstranit duplicitní kontakty jistě přijdou vhod.😉 V tom Přesunout kontakty si můžete ze SIM kontakty přesunout jednoduše právě třeba do Google účtu.
0 Like
divan
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, děkuji za radu. Já se v tom menu už dřív hrabal, vím, že tam jdou řešit duplicity, přesouvat kontakty apod., ale nic z toho není to, co by mi pomohlo. Navíc pokud třeba kontakty smažu ze SIM, problém zcela zmizí... Nicméně: opakuji se, ale nejčistší by bylo, kdyby to šlo nastavit tak, aby se to při vstupu odkudkoliv chovalo stejně. Nevidím v dvojím chování kontaktů přednost ani výhodu, podle mě je to "nedovyvinuté". Jsem technik, dřív jsem i programoval a zákazník by nás neměl rád, kdyby se nějaká funkce v zařízení chovala různě podle toho, jak se do té funkce dostanu a nešlo by to nijak nastavit.

0 Like