Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ikona blesku u signálu operátora

(Téma vytvořeno: 22-09-2021 09:43 PM)
765 Zobrazení
Mikaki
Apprentice
Možnosti
Ahoj, mám Samsung galaxy note 8 a nedávno se mi u  nahoře signálu zobrazila ikonka blesku se šipkou dolů, viz obrázek. Nevíte náhodou o co jde? Co sem zřejmě zapnul? 🙂

image

Děkuji za radu

Michal K. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Mikaki 

pamatuji si, že u starších verzí One UI byla funkce Rychlého stahování - tzn. kombinovalo se stahování přes Wi-fi a zároveň přes LTE. Přesný název si nepamatuji, ale bylo to v Nastavení a Připojení. Mohlo by to být ono

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Mikaki 

pamatuji si, že u starších verzí One UI byla funkce Rychlého stahování - tzn. kombinovalo se stahování přes Wi-fi a zároveň přes LTE. Přesný název si nepamatuji, ale bylo to v Nastavení a Připojení. Mohlo by to být ono

fajnsnek2
polda
Voyager
Možnosti
@fajnSnek jmenovalo se to podpora stahování
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@polda Díky za upřesnění 

@Mikaki Tak podle ikony by to mělo být skutečně ono - zkuste vypnout v horní liště 

Screenshot_20210923-002310_Samsung Internet.jpg

fajnsnek2
Mikaki
Apprentice
Možnosti
Je to ono děkuji moc 🙂
0 Like
Mikaki
Apprentice
Možnosti
Právě, že v horní liště nikde tlačítko nemám, ale v nastavení jsem to zapínal, děkuji všem 🙃
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Mikaki Ono se to hodně měnilo, jednu dobu to bylo v notifikacni liště, pak zase ne. Jsme rádi, že jsme pomohli. Pokud užitečné informace můžete prosím označit- Přijmout jako řešení. Děkuji

fajnsnek2
fles66
First Poster
Možnosti
Mám Samsung Galaxy a na displeji je kroužek a uprostřed býlí blesk a nabíjim to skoro celý den ani zapnout nejde. Nevíte co to znamená děkuji za odpověď a radu.
0 Like