Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hudba

(Téma vytvořeno: 09-04-2021 09:54 PM)
648 Zobrazení
ellietherainbow
Explorer
Možnosti
Dobrý den,
Zkoušela jsem si stáhnout aplikaci Samsumg music, ale nevím, jak si do ní mám stáhnout hudbu. Mohl by mi někdo prosím poradit? Děkuji. Eliška Kavková 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, hudbu dostanete do telefonu několika způsoby, např.:
- z pc do telefonu přes kabel, wifi
- sdílením z jiného telefonu
- stáhnete z internetu rovnou do telefonu

Každopádně ať použijete jakýkoliv způsob, aplikace samsung music si prohledá složky v telefonu a mp3 či jiný podporovaný formát přehraje. Tudíž hudba se neukládá přímo do aplikace samsung music, ale do paměti telefonu z které pak soubory čte.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
standanek
Pioneer
Možnosti
Normálně jdi na ulozto stáhni třeba 1 mp3 a automaticky se ti to tam uloží a můžeš poslouchat.....a stahovat.....používám totéž....
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, hudbu dostanete do telefonu několika způsoby, např.:
- z pc do telefonu přes kabel, wifi
- sdílením z jiného telefonu
- stáhnete z internetu rovnou do telefonu

Každopádně ať použijete jakýkoliv způsob, aplikace samsung music si prohledá složky v telefonu a mp3 či jiný podporovaný formát přehraje. Tudíž hudba se neukládá přímo do aplikace samsung music, ale do paměti telefonu z které pak soubory čte.

Libb
MegaStar
Možnosti

Screenshot_20210410-085047_Samsung Music.jpg

Napadá mě... já skladby také chvíli nemohl najít - označeným pruhem nahoře jde hýbat doleva a doprava, když s ním pohnete, uvidíte složky atd. Není to to, co jste hledala?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
RefLex_007
Explorer
Možnosti
Na hudbu přímo do telefonu doporučuji stáhnout z google aplikaci tubemate a na google play Mp3 convertor. Na hlubší návod a případné dotazy mne kontaktujte do přímích zpráv.
0 Like