Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přehrávání hudby přes bluetooth

(Téma vytvořeno: 18-09-2022 08:46 PM)
1271 Zobrazení
Nasterea
Journeyman
Možnosti
Zdravím, můj telefon po spárování s autoradiem neprehrava hudbu. V nastaveni bluetooth je zaškrtnuto volání a pristup ke kontaktum. Přepínač pro média zapnu a sam se za vteřinu vypne a hudbu autoradio neprehrava. Volání funguje v pořádku. Ostatni telefony fungují take dobře. Ma nekdo podobny problém a je řešení? Diky!
14 Odpovědi
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Zrušit spárování a spárovat znovu.
Můj Pioneer to taky dělá
0 Like
Nasterea
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď, ale to už jsem udelal několikrát a stále problém přetrvává. Tlacitko povolující přehrávání medii se samo kolem dokola vypíná.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Jakou máte značku auta?

U Škodovky je například potřeba stisknout tlačítko pro přehrávání medií
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nevím, co máte za rádio, ale můj Fiat, když si postaví hlavu, je třeba na 30 minut vypnout celé auto, pak vypnout BT na mobilu, zapnout auto, odebrat zařízení na rádiu v autě a až pak znova spárovat. Pokud to děláte jen na mobilu, je možné, že rádio si něco špatně pamatuje, a proto problém přetrvává. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Nasterea
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, ano. Mám Škoda Rapid (2014) tzn. bez android car. Stary model Huawei i Iphone 13 fungují naprosto bez problemu, na první dobrý pokus. Můj Samsung ani na 10. pokus v rozmezí půl roku.
0 Like
Nasterea
Journeyman
Možnosti
Snazom se o to už půl roku, zkousel jsem už 3 jiné telefony a fungovaly vždy hned napoprvé. Můj samsung ale ne.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A odebíráte párování v telefonu nebo v rádiu? Pokud v telefonu, zkuste to z rádia.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Vy ale neodpovídáte na mou otázku. Já bych mohl říct, že můj Samsung u mého Fiatu funguje bezchybně a bylo by vám to stejně platné. Holt Škodovka něco podělala zrovna u Samsungu. Jinde ty telefony fungují.

0 Like
Nasterea
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, ano, to co pisete jsem udělal několikrát v průběhu roku. Sparovani vzdy vymazu na mobilu i v autorádiu, vse povypinam a znovu spatuji. Takze to nezkousim hned trikrat po sobe kolem dokola, ale treba na zacatku a na konci cesty atd. Nicmene autorafiem zo nebude, vzhledem k tomu, ze vsechny ostatni telefony se okamzite bez problemu sparuji a bez dalsich nutností prehravaji hudbu.
0 Like