Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google účet po factory resetu

(Téma vytvořeno: 20-07-2020 10:00 AM)
1570 Zobrazení
Dzura7
Explorer
Možnosti

Zdravím,

bohužel ani dlouhé googlení nepomohlo, tak se zkusím zeptat zde. Provedl jsem factory reset u staršího firemního telefonu (galaxy s8), který jsem odkoupil pro soukromé účely, ale zapomněl jsem vymazat google účet. Bez přihlašovacích údajů se bohužel do telefonu nemůžu ani dostat, ani údělat Flash firmwaru.

Obnovení hesla k účtu bohužel taky nejde, protože to posílá SMS na staré firemní číslo, které již neexistuje. 

Má někdo nějaký nápad/zkušenost jak se přecejen do telefonu dostat, respektive odstarnit starý google účet? Někde jsem četl, že by to teoreticky měl umět i support googlu nebo Samsungu, ale netuším na koho se obrátit.

Děkuji

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Dzura7 

Obávám se, že pokud se jedná o účet Google, tak budete muset zkusit zadat Váš požadavek na Podporu Google. Zachování účtu Google slouží zejména ochranu uživatelů v případě odcizení či ztráty zařízení. 

Možná by Vám pomohli v servisním středisku společnosti Samsung , ale budete se muset nějakými doklady- např paragon o nákupu od zařízení. 

fajnsnek2
0 Like
Dzura7
Explorer
Možnosti

@fajnSnek 

ano servisní středisko Samsungu mám jako poslední možnost, tam by nebyl problém dokázat, že to neni nějaká čorka.

Tu podporu google už jsem prošel snad celou a stále to odkazuje jen na nějaké návody, nebo při nemožnosti doručení SMS vytvoření náhradního účtu, což neřeší tento problém. Lze nějak napsat přímo někomu, kdo by to řešil osobně? Nikde jsem jsem nanšel žádný email apod. (teda kromě zpětné vazby). 

Děkuji 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hledal jsem to také, ale bohužel žádný přímý kontakt na Google není. Jediné co jsem našel je ten online formulář kde vyplníte co nejvíce údajů, a oni pak posoudí zda Vám pošlou odkaz na obnovení účtu 

fajnsnek2
GalaxyFan
Explorer
Možnosti

Hledej  na youtube "frp bypass" 

Dzura7
Explorer
Možnosti

ano FRP pomohlo. Svépomocí jsem to nezvládnul, tak jsem to dal do servisu a do druhého dne za pár stovek hotovo. Děkuji