o 03-07-2019 07:54 PM
Dobrý den,
mám v plánu si zakoupit mobilní telefon Samsung Galaxy A50 s Android 9.0. Rád bych v něm využíval záznamník hovorů, ale čítám, že to na Androidu 9.0 není již možné.
Máte Vy osobně s tím nějakou zkušenost? Nefunguje Vám nějaká aplikace z Google Play či z Samsung Galaxy Apps? Nevíte, zda nemá vyjít nějaká aktualizace s "opravou"?
Jinak - jste s telefonem ve všech ohledech spokojeni, či byla nějaká reklamace/problém a byl vyřešen?
Děkuji za každou odpověď ,
kajicek94
o 09-07-2019 09:40 AM
Zdravím, podíval bych se na aplikace z obchodu play. Některou z nich si vybrat, stáhnout a vyzkoušet.
o 09-07-2019 10:32 AM
Dobrý den, děkuji za odpověď. Z obchodu Play jsem vyzkoušel ACR (všechny formáty uložení smouboru [MP3,...] se všemi kanály pro záznam [MIC, VOICE_CALL,...]) a ještě nějaké další aplikace, bohužel žádná z nich nefungovala - buď zaznamenala pouze moji stranu či napsala chybu a nezazamenala nic.
o 09-07-2019 03:23 PM
Pokud vím, tak záznam hovorů naposledy fungoval na Androidu 8.0, od verze 9.0 již není podporováno a aplikace které dříve fungovaly, tak nyní nahrávají pouze můj hlas a velmi tiše protistranu, takže to není již použitelné.
o 09-07-2019 05:16 PM
Jak tu uz bylo potvrzeno, zaznamnik zadny predinstalovany neni. Z GP nebo GA jsem zadny nezkousel, nemam potrebu nahravat hovory.
Jinak ja jsem s A50 spokojeny. Mam od zacatku dubna. Funguje dobre, svizne, displej super, aktualizace jsou kazdy mesic, se cteckou nemam velke problemy. Foti pekne, ted bude navic nova aktualizace, ktera prida nocni rezim.
o 09-07-2019 05:18 PM
Jo a je tu i Bixby routines, coz je super zalezitost.