Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dotaz - pád mobilu, přehřívání

(Téma vytvořeno: 08-09-2022 10:45 AM)
568 Zobrazení
Simona52
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mám naléhavý dotaz.

Dnes mi spadl mobil na beton. Zvenku není vidět žádná škoda, nic neprasklo (má poměrně vystouplý kryt). Avšak pár vteřin po pádu mobil napsal, že se přehřívá (což nemohla být pravda, nebylo velké teplo a nikdy se nic takového ani ve velkém teple nestalo), že se sám vypne, a že se zapne, až nebude přehřátý. Ještě se však nezapnul, ani mně to nejde, přitom je v poměrně chladné místnosti. Co mám dělat?

Mobil potřebuji používat co nejdříve. Prosím o co nejrychlejší odpověď. Mockrát děkuji!

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den, 

nárazem mohlo dojít k poškození baterie, zkratu základní desky, nebo dalšímu poškození, které sice není zvenku viditelné, ale evidentně bude dost fatální.

Rozhodně telefon nedávejte nabíjet, a asi bych rovnou vyrazil do autorizovaného servisu, kde provedou diagnostiku. 

fajnsnek2
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Jen se pridam k nazoru @fajnSnek .. Naprosto souhlasim se vsim co pise.. Mohla se padem poskodit bateria.. pripadne nejake spojeni mezi deskou, baterii, teplotnim cidlem...

Nenabijet, rychle zazalohovat v nastaveni a rovnou smer servis.

Simona52
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

mockrát děkuji za Vaši odpověď! Nakonec jsem mobil zapnula a funguje, ale zjistila jsem, že nefunguje zvuk. Nefunguje mi reproduktor, mikrofon ano (ale jednou se mi stalo, že to bylo přesně naopak). Každopádně to dáme ke známému na opravu, jenže on tvrdí (není to profesionál, má to jen jako koníček), že bude potřeba vyměnit celý displej. Je to možné? Displej není ani poškrabaný, nic.

0 Like
Simona52
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

mockrát děkuji za Vaši odpověď! Nakonec jsem mobil zapnula a funguje, ale zjistila jsem, že nefunguje zvuk. Nefunguje mi reproduktor, mikrofon ano (ale jednou se mi stalo, že to bylo přesně naopak). Každopádně to dáme ke známému na opravu, jenže on tvrdí (není to profesionál, má to jen jako koníček), že bude potřeba vyměnit celý displej. Je to možné? Displej není ani poškrabaný, nic.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Simona52

Možnosti co s telefonem může být více, spíše bych řekl, že bude poškozená základní deska, když nejde reproduktor a telefon se přehříval.

Spíše bych doporučil návštěvu autorizovaného servisu, protože neodbornym zásahem přijdete o záruku nepoškozených dílů telefonu. 

fajnsnek2