o 08-09-2022 10:45 AM
Dobrý den, mám naléhavý dotaz.
Dnes mi spadl mobil na beton. Zvenku není vidět žádná škoda, nic neprasklo (má poměrně vystouplý kryt). Avšak pár vteřin po pádu mobil napsal, že se přehřívá (což nemohla být pravda, nebylo velké teplo a nikdy se nic takového ani ve velkém teple nestalo), že se sám vypne, a že se zapne, až nebude přehřátý. Ještě se však nezapnul, ani mně to nejde, přitom je v poměrně chladné místnosti. Co mám dělat?
Mobil potřebuji používat co nejdříve. Prosím o co nejrychlejší odpověď. Mockrát děkuji!
o 08-09-2022 11:06 AM
o 08-09-2022 12:54 PM
Jen se pridam k nazoru @fajnSnek .. Naprosto souhlasim se vsim co pise.. Mohla se padem poskodit bateria.. pripadne nejake spojeni mezi deskou, baterii, teplotnim cidlem...
Nenabijet, rychle zazalohovat v nastaveni a rovnou smer servis.
o 10-09-2022 02:35 PM
Dobrý den,
mockrát děkuji za Vaši odpověď! Nakonec jsem mobil zapnula a funguje, ale zjistila jsem, že nefunguje zvuk. Nefunguje mi reproduktor, mikrofon ano (ale jednou se mi stalo, že to bylo přesně naopak). Každopádně to dáme ke známému na opravu, jenže on tvrdí (není to profesionál, má to jen jako koníček), že bude potřeba vyměnit celý displej. Je to možné? Displej není ani poškrabaný, nic.
o 10-09-2022 02:36 PM
Dobrý den,
mockrát děkuji za Vaši odpověď! Nakonec jsem mobil zapnula a funguje, ale zjistila jsem, že nefunguje zvuk. Nefunguje mi reproduktor, mikrofon ano (ale jednou se mi stalo, že to bylo přesně naopak). Každopádně to dáme ke známému na opravu, jenže on tvrdí (není to profesionál, má to jen jako koníček), že bude potřeba vyměnit celý displej. Je to možné? Displej není ani poškrabaný, nic.
o 10-09-2022 04:23 PM
Dobrý den @Simona52
Možnosti co s telefonem může být více, spíše bych řekl, že bude poškozená základní deska, když nejde reproduktor a telefon se přehříval.
Spíše bych doporučil návštěvu autorizovaného servisu, protože neodbornym zásahem přijdete o záruku nepoškozených dílů telefonu.