Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Co s tím ?? :-)

(Téma vytvořeno: Pátek)
229 Zobrazení
Jurkys
Student
Možnosti
Dobrý den,chtěl bych se zeptat : 
Libovolně sám od sebe se mi restartuje telefon třeba 5 krát za den a napíše mi to nesprávný restart zařízení ...poté dám odeslat protokol ......co mám udělat než tajdu nejspíš do servisu ??? Nějaký nápad ? Prtokol viz. Foto....ta chyba je opakujicí se mám jen starší screen 

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jurkys 

pokud nemáte nastavené automatické restartování, tak se obávám, že to bude na servis. Zkuste ještě, jak se bude telefon chovat v bezpečném režimu, jestli to nemá náhodou na svědomí nějaká externí aplikace. Jinak asi opravdu tovární nastavení, návštěva servisu.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/?srsltid=AfmBO...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jurkys 

pokud nemáte nastavené automatické restartování, tak se obávám, že to bude na servis. Zkuste ještě, jak se bude telefon chovat v bezpečném režimu, jestli to nemá náhodou na svědomí nějaká externí aplikace. Jinak asi opravdu tovární nastavení, návštěva servisu.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/?srsltid=AfmBO...

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Skuste pozriet to nastavenie automat.restartu v pripade potreby,ako piše kolega hore ,prípadne safety režim ,ak by ho vypinalo naďalej ,este factory reset(tovarenské nastavenia).Ak nepomohlo nič z toho -následne až servis.
Jurkys
Student
Možnosti
Děkuji všem 🙏skusim a uvidím ... to tovarní nastavení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pred odoslaním zariadenia do servisu určite vyskúšajet ten Factor reset. Predtým je samozrejme dobré urobiť si zálohu. Problém s obnovením zálohy však môže byť ten, že si so sebou natiahne späť aj danú príčinu toho reštartovania. 

Po FR by som skúsil pár dní telefón používať ako čistý, nový, s minimom inštalovaných aplikácii a podobne. Len tak si asi potvrdíte, že chyba bola / nebola v nejakej aplikácii.

Pokiaľ sa chyba bude prejavovať aj po FR, tak môže ísť napr. o chybu HW. V takom prípade, ako píše kolega, jedine návšteva servisu 😐

Tikytak
Voyager
Možnosti
Ja osobne odporúčam preinštalovat, opraviť systém android, nemusí to spôsobovať len externá aplikácia, ale aj systémová...z vlastnej skúsenosti. Takže v prvom rade reset, továrenské nastavenia, smart switch..... núdzové obnovenie softvéru a následne servis, teda ak to nepomohlo.