Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chyba v chrome

(Téma vytvořeno: 03-11-2023 04:47 PM)
254 Zobrazení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Chrome mi prestal fungovať, veľa som ho odinštaloval, updatoval, 1x samotný chrome nezmenil farbu podia pozadia (což mam zelenú) bol modrý, fungoval 1 deň a zase nešiel, updatoval som ho asi 3x a potom šiel, ale už na dlhšie... tak na 2 týždne. A teraz zase, ráno šiel a poobede mi ho najskôr šlo otvoriť chrome, ale stránku už nevedelo zavrieť ani zavrieť karty na chrome. Viac takýchto chýb mal kamarát z S20 FE a vždy keď zapne chrome obrazovka je celá biela a preblikava, a sem tam sa stalo že sa mu zasekol chrome o domovskú obrazovku kde nemohol nič otvoriť, tak reštartovať.
image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Chrome mi zázračné funguje... neviem ani čo to za chybu, ale to bolo asi viac od chromu, aj to prispôsobilo farbu palety ktorú mam nastavenú a ide normálne, za ten čas čo mi nešiel Chrome som využíval samsung internet, zistil som ze tento problém mali aj viacery, no nic sa s tým nedá robiť, asi len prečkať pre istotu som si otváral Chrome či ide a potom šiel už normálne, treba si len počkať.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny vecer,skuste pozriet na Google play ,či nieje nová aktualizacia appky- Android System Web View .Ak mate poslednú verziu,vymazte vyrovnavaciu pamat appky WebView a skuste ju vymazat aj appke chrome.
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Skúšam som všetko, ukazuje mi že aktualizácia je vždy. Preto teraz používam Samsung internet.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Niekedy ak zlyhava chrome,pomáha aj vymazat karty prehliadania a historiu prehliadania.Ak ste uz chrome skusal odinstalovať a nainstalovať poslednú verziu 118.0.5993.111.,urobte to isté aj so Systemom WebView vz.118.0.5993.111.-taká istá vz.ako Chrome.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Chrome síce nepoužívam, ale podľa toho, čo píšete to vyzerá tak, že bude chyba na strane Chrome. V takom prípade treba nahlásiť chybu pre Chrome
カネキケン
Voyager
Možnosti
No karty mi nejde vymazať, zo začiatku mi nešlo tvoriť chrome ukazalo to upozornenie čo som posielal fotku, potom to otvorilo no nič nevyhľadalo a karty nešli nič vymazať, tam sa proste sekla obrazovka z domovskou obrazovky na chrome, a teraz keď otvorím Chrome tak ho rovno aj vypne a stále nejde. Inštalovať to môžem milión krát, aktualizácia mi tam stále ukazuje.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Odinstalujte chrome a skuste ho aktualizovat, chrome má novú vz.cez google play(od včera) .Ak Vam to nepojde,v nastaveniach chromu by Vam mali isť vymazat data prehliadania cez nedavne karty-zobraziť historiu-vyma@ať data ,kde mate kopu dát z webov a cookies súborov,ktoré môžu robiť to čo popisujete.(nedavne karty-historia prehliadania-cookies a data webov ,by mala ist vymazat,mám to teraz odskušane),ak by to neslo,ani po aktualizacii novej verzie,skuste tovarenske nastavenia.🖐Screenshot_20231105_004858_Chrome.jpg
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň @カネキケン  ,

podarilo sa Vám problém s Chrome vyriešiť? Dajte nám prosím vedieť a Vaše prípadné riešenie možno niekomu pomôže.

Ak nie, tak ja v podobných problémoch odporúčam appky zastaviť (prípadne vypnúť) a potom cez nastavenia/aplikácie/Android system webview (potom aj Chrome)/úložisko/ vymazať vyrovnávaciu pamäť aj vymazať údaje. Následne by som skúsil aplikácie aktualizovať.

V prípade, že by problém pretrvával, tak aplikácie zmazal/vypol, vymazal cache partition a skúsil stiahnuť ich inštalačné balíky cez niektorú overenú stránku napr. apkmirror a preinštalovať ich takto manuálne.   

Ak by nič z uvedeného nepomohlo, tak potom už len používať iný webový prehliadač alebo sa snažiť situáciu ešte riešiť cez factory reset, pred čím sa ešte môžete skúsiť obrátiť na podporu appky Chrome, či Vám s tým nebudú vedieť pomôcť.  

0 Like
Řešení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Chrome mi zázračné funguje... neviem ani čo to za chybu, ale to bolo asi viac od chromu, aj to prispôsobilo farbu palety ktorú mam nastavenú a ide normálne, za ten čas čo mi nešiel Chrome som využíval samsung internet, zistil som ze tento problém mali aj viacery, no nic sa s tým nedá robiť, asi len prečkať pre istotu som si otváral Chrome či ide a potom šiel už normálne, treba si len počkať.
0 Like