Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátový nabíjení

(Téma vytvořeno: 26-01-2023 09:00 PM)
819 Zobrazení
Milan1280
First Poster
Možnosti
S20 FE 5g jak funguje bezdrátové nabíjení? Mám nabíječku 

Samsung bezdrátová nabíjecí podložka 15W (EP-P2400BWE) bílá

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Protože máte špatný kabel nebo spíše adaptér. Vyzkoušel bych jiný adaptér (výkonnější) či kabel. Např. má bezdrátová nabíječka se slabším adaptérem bliká taky oranžově. Pokud použiju výkonnější, nabíječka již funguje.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Milan1280
osobně tuto nabíječku nevlastním, ale měla by nabíjet automaticky.
Máte bezdrátové nabíjení povolené v nastavení?
Nastavení - péče o zařízení - baterie - další nastavení baterie - rychlé bezdrátové nabíjení.

0 Like
Milan1280
First Poster
Možnosti
Dobrý den. Nastavené to bylo. Nabijecka se prodává bez kabelu. Použil jsem na to kabel kterým normálně nabíjim telefon. Nabijecka bliká oranžově. Položím telefon a ten nic nedělá.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jestlize blika oranzove,nema nabijecka styk s telefonem.Jeste je pravdepodobnost spatneho adapteru.Zkuste povymenovat a dejte vedet,zdali jste uspel.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Protože máte špatný kabel nebo spíše adaptér. Vyzkoušel bych jiný adaptér (výkonnější) či kabel. Např. má bezdrátová nabíječka se slabším adaptérem bliká taky oranžově. Pokud použiju výkonnější, nabíječka již funguje.

0 Like
Milan1280
First Poster
Možnosti
Ok děkuji zkusím
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ideálně pokud můžete zkusit i jiný telefon, aby se vyloučila chyba v telefonu. Další na řadě - a nejpravděpodobnější - bude špatný kabel nebo slabá/neoriginální nabíječka. Samozřejmě je možná i poslední varianta, a to vadná bezdrátová nabíječka. A abych nezapomněl, nemáte na telefonu nějaký obal, který by mohl bezdrátové nabíjení blokovat?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Nabíječka by měla nabíjet automaticky. Pokud bliká oranžově, tak je spíše problém mezi telefonem a nabíječkou. Taky mám doma bezdrátovou nabíječku. Občas se mi stalo, že po položení nic neblikalo a začalo to až po chvíli. Stačí telefon jen zvednout a trochu posunout, nebo otočit, ať má lepší kontakt. Dále je taky možné, že vaše zakoupená nabíječka není kompatibilní s mobilem. Opět mám s tím zkušenost. Zakoupil jsem bezdrát s rychlým nabíjením a potom co jsem na ni položil mobil, tak mi to zahlásilo nekompatibilnost s rychlým nabíjením a nabíjel jsem pomalu standardním způsobem.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Pokud bliká oranžově, je k ní připojen slabý adaptér s kabelem. Také to takto mám u své bezdrátové nabíječky a musím k ní připojit silnější s větším výkonem. Pak vše jede bez problémů.

0 Like
Sheffield
Navigator
Možnosti
Taky se mi to stalo kdyz jsem k bezdrátové nabíječce použil nikoli přiložený adaptér ale klasickou nabíječku která byla slabá. Po výměně za připojený adaptér uz bylo vše v pořádku.
0 Like