Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátové nabíjení

(Téma vytvořeno: 05-04-2024 09:51 AM)
460 Zobrazení
JPRajmon
Journeyman
Možnosti
Ahoj, jsem jedinej kdo by rád v a56 bezdrátové nabíjení? Každý rok doufám, a teď s qi2 ještě víc... taktak jen jestli jsem sam
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @JPRajmon 

Výhled na model A56 je ještě hodně dopředu, ale je možné, že se časem posune tato funkce i do zařízení řady Galaxy A, aktuálně o tom ovšem nemáme žádné informace. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @JPRajmon 

Výhled na model A56 je ještě hodně dopředu, ale je možné, že se časem posune tato funkce i do zařízení řady Galaxy A, aktuálně o tom ovšem nemáme žádné informace. 

fajnsnek2
JPRajmon
Journeyman
Možnosti
Vím že je v nedohlednu ale na a55 je zbytečné se ptát, děkuji za informaci
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Co zkusit toto? SmartSelect_20240405_101459_Keep Notes_1000087746_1712304899.jpg
JPRajmon
Journeyman
Možnosti
Mel jsem je to fajn ale na mobilu mi to neudrželo, navíc když chci pouzit usb port tak to musím sundat
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Já měl na mysli dát to pod obal. Ale s tím USB to musí být opruz, to je fakt.
0 Like
JPRajmon
Journeyman
Možnosti
Mel jsem to pod obalem, a musel to přilepit páskou jelikož se to furt posouvalo... navíc mi to nedá možnost si bezdrátově dobíjet prislusenstvi
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Napadá mě si trochu přišetřit a vzít spíše než A56 starší vlajku - např. S24 eventuálně S23 pokud bude ještě k sehnání. 

fajnsnek2
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Toto jsem zkoušel na A54 a mám k tomu dvě výtky. První je pomalé nabíjení, tudíž to v podstatě nemá smysl a druhá že při nabíjení se to natolik zahřívá že jsem měl až obavu o telefon.
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Souhlasím, měl jsem A52 5G jako vstup do Samsung universa, letos přechod na S23+ a maximální spokojenost.

A verze jsou spíš pro lidi, co od telefonu moc nepotřebuji. Mně se A52 po těch letech začala hodně zadychavat a sekat. Prostředí fotoaparátu nebylo plynule už od vybalení a čekání, než mohu vyfotit další fotku, to mi dost vadilo.