Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Baterie Galaxy A50

(Téma vytvořeno: 12-04-2020 09:54 PM)
680 Zobrazení
Tomasek
Explorer
Možnosti

Dobrý chci se zeptat vás kdo má A50ku jak dlouho vám v Průměru vydrží baterie mě ani ne 1 den. Je pravda že jsem na něm skoro pořád, mám zaplý bluetooth a používám ho skoro pořád. Děkuji za odpověď a hezky zbytek večera/dne.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tomasek Děkuji za poskytnuté screenshoty. Osobně si myslím, že výdrž u Vašeho kusu je v pořádku. Já běžně pokud telefon celkem používám, tak se dostanu tak na 6 hodin SoT maximálně. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, výdrž baterie samozřejmě závisí hodně na stylu používání. Pokud ho používáte, jak popisujete, považuju necelý den za slušný výsledek.

Výdrž můžete zvýšit uspáváním aplikací, které běží na pozadí, ale  pokud jede displej, tak ten přebije stejně všechno.

Když si zobrazíte statistiky baterie, kolik vám to ukáže čas zapnutého displeje?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Tomasek 

Jak píše kolega @Libb , výdrž je hodně individuální záležitost, a každý bude dosahovat s se stejným teletonem různých hodnot. Přidejte sem prosím screeny se systému, abychom viděli jakeho dosahujete SOT. 

Screenshot_20200413-090640_Device care.jpg

fajnsnek2
Tomasek
Explorer
Možnosti

Screenshot_20200413-133517_Device care.jpg

Screenshot_20200413-133605_Digital wellbeing.jpg

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tomasek Děkuji za poskytnuté screenshoty. Osobně si myslím, že výdrž u Vašeho kusu je v pořádku. Já běžně pokud telefon celkem používám, tak se dostanu tak na 6 hodin SoT maximálně. 

fajnsnek2
Tomasek
Explorer
Možnosti
Dobře, děkuji moc za odpověď bál jsem se že mám třeba vadný kus. Takže ještě jednou děkuji za odpověď a hezký zbytek dne.
Samsung je nejlepší 😊❤❤
Libb
MegaStar
Možnosti

Mohl byste ještě prosím označit odpověď(nebo odpovědi), které Vám pomohly, jako řešení? Děkujeme

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like