Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A52s 5G

(Téma vytvořeno: 28-02-2023 09:18 AM)
516 Zobrazení
Venda75
Apprentice
Možnosti
Jsou všechny čtečky otisků prstů pod displejem tak na hovno? Musel jsem přejít ze své oblíbené značky na jinou a nic jiného než Samsung nebylo ucházející. Vybiral jsem hlavně podle displeje a procesoru. U A52s bylo všude uvedeno, rychlá čtečka otisků prstů! Vždyť pořádně nefunguje. Z principu ani nemůže. Je primarne pro palec ten je nejvetsi a nejvice poničený. Ani dva otisky na stejný prst, neprinesl nějaké zázračné zlepšení . Velká chybovost . Ani vzdáleně se to kvalitou a rychlosti nerovna čtečce ve vypinacim tlačítku na pravé straně pro ukazovák. Kdo tohle vymyslel a prosadil musí být génius.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Řekl bych,že je to přesně ona kombinace více faktorů,jak se tady píše. Mám stejný telefon,odemykám palcem jak na levé,tak pravé ruce. Na pravé ruce mám dvakrát naskenovaný otisk. Po aktualizaci na Android 13 se funkce čtečky dost zhoršila,nereagovala na přiložení na vypnutý displej,bylo to dost otravné. Po nějaké aktualizaci se to zlepšilo,ale není to tak 100% jak když jsem telefon před rokem a půl koupil. Jelikož se jedná o čtečku optickou,tak má určité limity a co jsem já vypozoroval,tak nejvíce má problém se suchými prsty. Ultrazvuková bude někde jinde,bohužel je ve dražších modelech.
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
Asi tak ja jsem byl zvyklej z tlacitka jen rychle prejet a ok ted musim pridrzet je to otravny proste. Ale tak je to jen jedna z mala slabin.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
Taky mi přišlo,že třeba čtečka v tlačítku u Xiaomi byla lepší,ale bohužel. Každý výrobce má něco. Těch slabin bych našel více,ale jako celek telefon nějak rozumně funguje
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
No prave kdyby xiaomi neposral proximity senzor tak ho pryc nedavam ale pomalejsi ctecka je porad lepsi nez mackat milion veci pri telefonovani.
0 Like
RadekLisztwan
Voyager
Možnosti
To ano,měl jsem stejný problém
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
No jsem rad že nejsem sam, spis me mrzi kdyz uznali chybu a zmenili vyrobce ze neuznali reklamaci ten telefon je bohuzel k telefonování nepouzitelnej.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Začínáte běžně konverzace vulgaritami? Zajímavé je, že A52S má pověst jako výborný telefon střední třídy, jen podle vás je nepoužitelný. Nemůžete mít nároky, které uspokojí telefon 3x dražší a pak nadávat. Teda vlastně bohužel můžete...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Tazatel píše, že palec bývá dost vodrbanej,což chápu.Automechanik,instalatér,stavař apod.Manželka asi nemá kde palec zničit.Já měl dřív Mate 20Pro a čtečka byla peklo.Teď S21FE a chrochtám si blahem. Ale souhlasím, že čtečky na boku či vzadu fungují lépe. Otázka je,zda bezpečněji.

0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
Vulgární slovo tam asi bylo nicmene kdyz si clovek u levnejsi konkurence zvykne na lepsi tak trochu pocita ze u drazsiho to bude lepsi. Kdyz nekde pisou jak je to dobre a pak clovek zjisti ze neni a ze neni sam tak to taky na veci nic neprida. A byla to otazka na kterou uz mi byla napsana odpoved. Ale mate pravdu na HO.... jsem psat nemusel na prd stacilo. A nadavat si muzu na co chci bohudik clovek si uleví. Samsung A52s je nouzovka Samsung jsem nikdy nechtěl bohuzel nic cenove lepsiho a abyto nebylo z rodiny Xiaomi tady pred vanoci nebylo. Jinak bych ho opravdu nekupoval
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ano, rozumím. Ale za odrbaný palec Samsung nemůže.