Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A52s 5G

(Téma vytvořeno: 28-02-2023 09:18 AM)
515 Zobrazení
Venda75
Apprentice
Možnosti
Jsou všechny čtečky otisků prstů pod displejem tak na hovno? Musel jsem přejít ze své oblíbené značky na jinou a nic jiného než Samsung nebylo ucházející. Vybiral jsem hlavně podle displeje a procesoru. U A52s bylo všude uvedeno, rychlá čtečka otisků prstů! Vždyť pořádně nefunguje. Z principu ani nemůže. Je primarne pro palec ten je nejvetsi a nejvice poničený. Ani dva otisky na stejný prst, neprinesl nějaké zázračné zlepšení . Velká chybovost . Ani vzdáleně se to kvalitou a rychlosti nerovna čtečce ve vypinacim tlačítku na pravé straně pro ukazovák. Kdo tohle vymyslel a prosadil musí být génius.
0 Like
20 Odpovědi
uzivatelzjihu
Helping Hand
Možnosti
Na Samsung jako takový bych nenadával.Osobně bych spíše viděl problém ve volbě levnějšího modelu.
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
Nevim ale me 9tis. Jako levny nepripada a pocitam ze ctecku maji stejnou jako Ska. Me to spis nestymuje s tim palcem. Je proste na tu čtečku velký. A kdyz jsem zkusil ukazovak byla bez chyby ale casto nutila drzet prst neprimerene dlouho. Ctecku v tlacitku stacilo jen rychle prejet a to byla na levnejsim zelefonu.
0 Like
uzivatelzjihu
Helping Hand
Možnosti
Já z vlastní zkušenosti mohu uvést,že mi vše pokaždé fungovalo,max to správně nefungovalo při špinavém palci.Ale bavím se o vlakových lodích Samsung.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nikoliv, vy máte čtečku otisku prstů optickou a řada S ultrazvukovou. Nemáte na displeji nějakou fólii či ochranné sklo? Má manželka vlastní stejný model už rok a na čtečku si nestěžuje.

DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Za mě čtečka u A52s v pohodě....že mi to nesejme otisk na první pokus,když mám mokré ruce třeba bych určitě nehazel na samsung.....a ano,mluvím taky o palci
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Otisky jsem ukládal tak jak přikládám prsty při odemykání telefon a nestalo se mi že bych neuspěl. Z 98% se telefon odemkl okamžitě. Ať už řada A nebo S.
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Je to spíš o kombinaci technologie čtečky a stavu prstů. Já mám teď přes zimu hodně suché ruce, takže prsty nic moc a čtečka na A53 nebo Tab S7+ funguje fakt mizerně. U S22 ale odemykám naprosto bez problémů a vždy na poprvé.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
Aha to jsem se nikde nedocetl
0 Like
Venda75
Apprentice
Možnosti
No jo ale ja za telefon nehodlam davat vic jak deset . A uz i to je totalni nesmysl . Diky vsem za info Samsung byla nouzovka a musim to vydrzet .