o 19-01-2021 03:27 PM
po rozpojení telefonu A41 a hodinek vyskočí na hodinkách bezpečnostní kód jako při prvním párování a musí se zadat do mobilu jinak nesynchronizuje. Vyzkoušeno na dvou A41 .. Vypadá to na vyšší zabezpečení BT na A3 2017 se toto nedělo nikdy. Poradí někdo ?
o 02-02-2021 11:13 AM
Poslední dotaz. Do Garminu jste nepsal, zda neumějí poradit?
o 02-02-2021 05:39 PM
Psal, odpověď byla že pokud to chce opakovaně kód, že bude problém v telefonu, že si ho neumí zapamatovat a mám se obrátit na výrobce telefonu
o 03-02-2021 10:06 AM
Nevím zda se zde ptám správně, ale lze telefon tedy reklamovat? Může to být vada dvou kusů...náhoda, ale možná...
o 03-02-2021 12:49 PM
Dobrý den @irate
pokud se stejný problém vyskytuje s jinými hodinkami či sluchátky tak bych reklamaci doporučil.
o 03-02-2021 05:18 PM
Tak jsem zkusil spárovat hodinky s telefonem a fungují, ale po spuštění aplikace pro synchronizaci dat to okamžitě začne vyžadovat kód a párování. Čili problém je někde mezi telefonem a aplikací Connect.
o 03-01-2022 04:48 PM
Zdravím, mám tentýž problem. Akorat na Sansung galaxy A22. Dnes jsem hovořil se slecnou na podpoře a ta mi rekla že o podobném problému nikdy neslyšela, teď když to tu čtu že nejsem zdaleka jediny tak mi to dost mrzí, že mě vlastně slečna jen utnula. Dokážete nejak poradit? Nebo nezbývá než se modlit a doufat v aktualizaci systému. Ja zkusil fakt vše již výše zmíněné. V mém případě se jedna o galaxy A22 vs garmin vivoactive4. Odejdu od mobilu na par minut a hned parovaci kod. Diky Fanda
o 03-01-2022 08:54 PM
Dobrý den , mám stejný problém... Samsung a41 a garmin vivomove style. Zkusil jsem už vše... pořadí prosim někdo?
o 03-01-2022 09:15 PM
Dobrý večer, zkusil jsem smazat aplikaci v telefonu a znovu nainstalovat. Problém to vyřešilo. Ještě jsem provedl tovární nastavení hodinek….problém se již tři týdny neukazal…
o 13-01-2022 01:37 PM
no mně nakonec zabralo smazat hodinky do továrního nastavení vč. smazání dat a poté odebrání hodinek z garmin connect a při opětovném přidání to chtělo kód a od té doby to kód nevyžaduje..
o 18-03-2022 09:58 PM
Dobrý den, mám ten samý problém s A41. Mám k dispozici i A52, na kterém mi všechny Garminy z domácnosti fungují, a pak tento A41, na kterém žádné hodinky Garmin nefungují (to párování). Tedy mám přímo vyzkoušené, že chyba je v telefonu, ať už HW nebo SW. Telefon jsem už 3x reklamoval. Poprvé vyměnili desku, to ale problém nevyřešilo. Podruhé, to jsem tedy chtěl vrátit peníze za telefon, mi reklamaci rovnou zamítli, že se závada neprojevila a když jsem s vyřízením nesouhlasil a odeslal reklamaci potřetí tak znovu zamítnutí. Chápal bych, že mě pošlou k šípku, kdybych se pokoušel spárovat nějaký pochybný produkt z aliexpresu. Ale Samsung a Garmin. Zkoušel jsem googlit všechno možné, nic nepomáhá a párování nefunguje správně. Ani postupy zmíněné níže k ničemu nevedou. Za jakýkoliv tip budu rád. Díky.