Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A41 garmin vivomove style

(Téma vytvořeno: 19-01-2021 03:27 PM)
1127 Zobrazení
ML1974
First Poster
Možnosti

po rozpojení telefonu A41 a hodinek vyskočí na hodinkách bezpečnostní kód jako při prvním párování a musí se zadat do mobilu jinak nesynchronizuje. Vyzkoušeno na dvou A41 .. Vypadá to na vyšší zabezpečení BT na A3 2017 se toto nedělo nikdy. Poradí někdo ?

0 Like
20 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @ML1974 

Mám Galaxy Note 10+ a vyšší model hodinek a Fenix 6, ale párování funguje naprosto bez problémů. Vyzkoušel bych reset hodinek do továrního nastavení a nové párování přes aplikaci Garmin Connect. 

Dále v Nastavení 》Aplikace 》Garmin Connect zkontrolujte zda má Aplikace udělena všechna potřebná oprávnění a aktivováno Měnit nastavení systému.

Screenshot_20210119-201345_Permission controller.jpg

Screenshot_20210119-201519_Settings.jpg

fajnsnek2
0 Like
irate
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám stejný problém na telefonu Samsung A41. Po nastavení v předchozím příspěvku to dva dny fungovalo, ale dnes opět párování s kódem.... Pomohlo to uživateli ML1974?

Děkuji za pomoc či radu co zkusit... Petr 

0 Like
irate
First Poster
Možnosti

Pomohlo nastavení od   ?

Děkuji petr

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @irate 

Děkuji za Vaš dotaz. Jak dopadl uživatel @ML1974 netuším,  zpětnou vazbu jsem žádnou nedostal.

fajnsnek2
0 Like
ML1974
First Poster
Možnosti

dopadl jsme stejně vydrželo to také cca 2 dny a opět to chce kód .. čekám zda nepomůže aktualizace na android 11.. Netuší fajnSnek kdy bude uvolněná ?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Podle plánu aktualizací je A41 v plánu na 06/2021, ale soudě podle ostatních modelů je plán o cca měsíc napřed, takže teoreticky by to mohlo být 05/2021

Screenshot_20210201-130739_Samsung Members.jpg

fajnsnek2
0 Like
irate
First Poster
Možnosti

A je to opravdu tím softwarem v telefonu nebo to je samotným typem toho A41? To by přeci nešlo pomalu nic připojit k tomu telefonu...žádné chytré hodinky a sluchátka... To je nějaké celé podivné...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Osobně netuším s čím to souvisí, protože se tady vyskytly pouze 2 případy tohoto problému. Chtělo by to vyzkoušet hodinky s jiným telefonem a vyzkoušet jiné hodinky s Vaším telefonem, aby se vyloučil problém zařízení.  Nemůžete vyzkoušet nějaká bezdrátová sluchátka apod. ?

fajnsnek2
0 Like
ML1974
First Poster
Možnosti

Zkoušel jsem to na dvou A41 a chová se to stejně..Stará A3 2017 se stejným modelem bez problémů fungoval.. S10 mini s garmin vivoactive 3 také bez problémů 

0 Like