Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A22

(Téma vytvořeno: 25-09-2023 03:53 PM)
417 Zobrazení
papen07
Student
Možnosti
Dobrý deň, dá sa nejako odblokovať A22 ten znak neviem zadať, mob.mi zostal po manželke ktorá už nie je medzi nami. 
Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

V prípade, že sa nepodarí odomknutie cez webové stránky Find My Mobile, tak by som Vám odporučil kontaktovať priamo autorizovaný servis spoločnosti Samsung. Vysvetlíte, čo sa stalo (je možné, že budú požadovať doklad o kúpe telefónu) a tam Vám určite pomôžu 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny den,skuste vymeniť sim karty a nahodit nový pin,ak tam máte este manzelkynu simku a zadali ste trikrat zlý pin,treba na odblokovanie puk kód-ten Vám poskytne operator siete danej simky 🖐
0 Like
j_edwards
Pathfinder
Možnosti

@danisp1704  podla popisu nejde o SIM PIN

@papen07 v prvom rade úprimnú sústrasť. Ak mala nastavené odomknutie nadialku, môžete pomocou webu. Presny postup tu: 

https://www.samsung.com/sk/support/mobile-devices/ako-mozem-odomknut-svoje-zariadenie-galaxy-ked-som...

Inak bohužiaľ servis

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Všetko odomknutie cez Smart Lock alebo Find My Mobile uvedene vo vrchnom prispevku musí byť nastavené aj v zariadení,ale ide zariadenie odo mknut aj pomocou tlacidiel hlasitosti a vypnutia,ak neboli odimknutia nastavene,ale stratite všeky dáta v zariadení https://samsungmagazine.eu/2022/05/26/jak-odemknout-samsung-bez-hesla/3/
0 Like
j_edwards
Pathfinder
Možnosti

Skus si ten článok dočítať. Ak majitel nepozna znak k telefonu, určite nebude poznať heslo do Googlu, FRProtection nepusti

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ako to ty môžeš vedieť ,možno pozná🤔
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

V prípade, že sa nepodarí odomknutie cez webové stránky Find My Mobile, tak by som Vám odporučil kontaktovať priamo autorizovaný servis spoločnosti Samsung. Vysvetlíte, čo sa stalo (je možné, že budú požadovať doklad o kúpe telefónu) a tam Vám určite pomôžu 😉

papen07
Student
Možnosti
Ďakujem, heslo poznam
0 Like
papen07
Student
Možnosti
Ďakujem, práve tam je problém, manželka som ho kúpil od pána ktorý kúpil S53 a tento dostal zadarmo čiže on má faktúru a jeho t.č je v jej mobile, čo je samozrejme passe aj tak neviem ako sa pisal
0 Like
papen07
Student
Možnosti
Ďakujem ale to fakt netuším nebola expert na mobili a mob. bol čisto novy zabalený
0 Like