Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Chybné načítání stránek v prohlížeči (A22 5G)

(Téma vytvořeno: 22-02-2024 10:46 AM)
673 Zobrazení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den komunito,
nesetkal se někdo s problémem divného načtení webů? Viz. Screenshoty

Načtu stránku ta se načte takto divně, popojedu níž a bug se oběví na jiném místě. Znovu načtu stránku a zase se oběví na jiném místě.

Reset prohlížeče jsem zkoušel

Galaxy A22 5G

image

image

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
To je pouze příklad špatně udělané stránky, vykreslovací jádro prohlížeče neví co s tím, ale pokud se vám to děje často tak to je zvláštní

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
WebView je takový očesaný Chrom a slouží pro běh služeb v androidu a aplikací, které potřebují data z webu. Třeba počasí, Google a pod. Souvislost to má jen tu, že používá stejné jádro.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkoušel jsem jak Samsung Internet tak Chrome a u obou v pořádku. Nepoužíváte něco na blokování reklamy? Máte stabilní připojení? (Pozn. mám S24 Ultra, ale to by nemělo mít vliv)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
šimonm
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, také jsem majitelem A22 5G a nic. Zkoušel jsem to na Samsung Internet a Chrome a bez žádné chyby. (Nápad:reset mobilu a nebo špatná Wi-Fi.....)
0 Like
šimonm
Pathfinder
Možnosti
A jinak na Samsung Internet mám blokované reklamy....
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Blokátor reklam nepoužívám a stabilní připojení přes 5G mám taky viz. screenshot1708598108512.jpg
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Restart mobilu nepomohl1708598516686.jpg
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
To je pouze příklad špatně udělané stránky, vykreslovací jádro prohlížeče neví co s tím, ale pokud se vám to děje často tak to je zvláštní
šimonm
Pathfinder
Možnosti
No tak popravdě nevím... dělá to každá stránka?
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
No občas se to stane.

Ale u statické stránky je to otravné, ale když je tam formulář třeba s platebními údaji tak už je to i nebezpečné
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Děla to jak se tomu za chce.

U statické stránky je to otravné, ale když je tam formulář třeba s platebními údaji tak už je to i nebezpečné
0 Like