Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Note 9 promocja 500 zł zwrotu

(Temat utworzony: 26-03-2019 08:04 PM)
1410 Wyświetlenia
checinus
Student
Opcje

Witam. Od 25go miała być promocja 500 zł cashback na note9. W Korzyściach nie wyświetla się ta promocja- wiadomo dlaczego?

0 Like

3 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  Po ok 14 dniach od aktywacji telefonu powinien pojawić się baner promocyjny. Oto opis poszczególnych kroków jakie należy wykonać:

promocja-Samsung-Note-9-zwrot-500-złotych-fot.-Samsung.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że ten kod się pojawi po tych 14 dniach. Czy oprócz skorzystania z tego cashbacku mogę również skorzystać z promocji guard? Nie wykluczają się one?

Baner pojawia się zazwyczaj po 14-17 dniach. Także warto zaczekać kilka dni dłużej, jeżeli nie pojawi się od razu.
Skorzystać możesz z obu promocji.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  napisał(a):

Voucher pobrałem, bo się pojawił. Teraz jakiś pin mam otrzymac- ile się na niego czeka?

Wszystko jest napisane w regulaminie promocji

W dniu aktywacji Kodu na adres mailowy podany przez Klienta w ramach utworzenia Konta Samsung przesłany zostanie PIN.

123.JPG

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  Po ok 14 dniach od aktywacji telefonu powinien pojawić się baner promocyjny. Oto opis poszczególnych kroków jakie należy wykonać:

promocja-Samsung-Note-9-zwrot-500-złotych-fot.-Samsung.jpg

checinus
Student
Opcje
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że ten kod się pojawi po tych 14 dniach. Czy oprócz skorzystania z tego cashbacku mogę również skorzystać z promocji guard? Nie wykluczają się one?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  napisał(a):

Baner pojawia się zazwyczaj po 14-17 dniach. Także warto zaczekać kilka dni dłużej, jeżeli nie pojawi się od razu.
Skorzystać możesz z obu promocji.

Damian K
Hotshot
Opcje

@checinus nie zapomnij oznaczyć rozwiązania przy poście, który rozwiał Twoje wątpliwości. :winking-face:

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
checinus
Student
Opcje

Voucher pobrałem, bo się pojawił. Teraz jakiś pin mam otrzymac- ile się na niego czeka?

0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus  napisał(a):

Wszystko jest napisane w regulaminie promocji

W dniu aktywacji Kodu na adres mailowy podany przez Klienta w ramach utworzenia Konta Samsung przesłany zostanie PIN.

123.JPG

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@checinus, pamiętaj również, że musisz mieć zaznaczone zgody marketingowe w aplikacji Samsung Members, aby otrzymać kod PIN. Więcej informacji znajduje się w tym wątku.