Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Populaarsed/enimmüüdud telefonid

(Topic created on: 16-11-2024 10:13 AM)
121 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Hakkasin mõtlema, et huvitav kuidas on seis maailmas ja Eestis, et milliseid telefone eelistatakse. Või milline telefon on siiski hetkel see kõige-kõigem!

Mina isiklikult, üllatus-üllatus, eelistan endale Samsungit. Mulle on oluline, et kui ma vähegi pildistan siis telefon PEAB tegema häid pilte, aku peaks pidama vastu ilma probleemideta terve päeva, käes peab olema mõnus ja mugav. Lisaks, natuke edev nagu ma olen, peab telefon välja nägema ilus😍. Aaa ja mulle meeldib kui mul tutvusringkonnas on kõige parem telefon...edevus noh. 😀

Üks mu lastest kasutab Iphone'i 15pro. Austan tema otsust ja ok no ega see telefon näeb ilus välja. Mulle lihtsalt ei meeldi Iphone kuna ma isiklikult eelistan eesti keelsena kasutada telefoni aga tean mitmeid kes kasutavad android telefone ka inglise keelsena mitte enda emakeeles.  Mis mulle 15Pro juures meeldib on selle helikvaliteet kui vaadata videosid näiteks. Väga mõnus heli tuleb sealt välja. (Samsung võiks ka sellist heli teha).

Ise olen mõnda aega vist kunagi kasutanud kahte Iphone'i. Iphone5 oli natuke aega ja roosa Iphone6s oli ka samuti natukest aega. 

Ülejäänud lapsed kasutavad kodus Xiaomi telefone. Vanematel poistel on ühesugused ja nooremal ühe mudeli võrra uuem.

Nendel on tähtis et telefon veaks välja nende igasuguseid mänge. Fortnitet PEAB välja vedama kuna pleistas kolmekesi korraga nad mängida ei saa. Ja no hind oli ka neile telefonide ostmisel määrav, et poleks väga kallis. Kui juhtub, et läheb katki siis pole väga kahju. Väiksemale telefoni ostes oli mõttes ka Samsung A55 aga hind jäi siiski natuke liiast 7 aastasele.

Ja no @Ricardosuursiim on olnud 15 aasta jooksul lugematul arvul telefone ja väga paljude erinevate firmade. Viimase 3 aasta jooksul on jäänud pidama Samsungile

Aga mis telefoni siis Eestis eelistatakse?

Selle aasta alguses ehk siis küll eelmisel aastal enim müüdud telefonide seas on mitmeid Samsungeid. 

Näiteks Telia enimmüüdud telefonid aastal 2023

• Samsung Galaxy A14 4G 64GB

• Samsung Galaxy A54 5G 128GB

• Apple iPhone 14 5G 128GB

• Samsung Galaxy A34 5G 128GB

• Apple iPhone 13 5G 128GB

• Apple iPhone 14 Pro 5G 128GB

• Samsung Galaxy S22 5G 128GB

• Samsung Galaxy S23 5G 128GB

• Samsung Galaxy A53 5G 128GB

• Apple iPhone 14 Pro 5G 256GB

Tele2 eelmise aasta edetabel 

• Samsung Galaxy A54 5G

• Samsung Galaxy A34 5G

• Samsung Galaxy A13

• Samsung Galaxy A14

• Apple iPhone 14 Pro

• Xiaomi Redmi 12C

• Doro 1380

• Apple iPhone 14 Pro Max

• Apple iPhone 13

• Apple iPhone 14

Elisa enimmüüdud

• Apple iPhone 13

• Apple iPhone 11

• Samsung Galaxy A54 5G

• Samsung Galaxy A14 LTE

• Apple iPhone 14

• Samsung Galaxy A34 5G

• Apple iPhone 14 Pro

• Samsung Galaxy A04s

• Samsung Galaxy A33 5G

• Xiaomi Redmi 12C

(allikas Digigeenius)

Erinevatel firmade klientidel on ikka suhteliselt erinevad eelistused.

Kuigi Xiaomi on ka väga populaarne ja neil tuleb uusi telefone välja tihedamalt kui teistel siis nendel on suhteliselt raske saada erinevatesse müügiedetabelitesse.

Funfackt ka teile! 

Maailmas üldse enimmüüdud telefon on Nokia 1100 mille tootmisaasta on 2003!!! Seda telefoni on müüdud 250 miljonit mudelit! Tänapäeval ob VÄGA keeruline selliseid numbreid saavutada müügis 😀

1000009946.jpg

Aga usun, et nii mõnelgi leidub kodus antud mudel ja veel töökorras ka.😀

Maailmas üldse enimmüüdud telefonide edetabelis on Samsung alles 14 kohal mudeliga E1100 aastast 2010 ja seda on müüdud 150 miljonit eksemplari. Ka ju väga tubli tulemus.

1000009947.jpg

Kui vaadata üldiseid tabeleid kus reastatud parimad mobiiltelefonide tootjad siis nende hulgas on siiski Samsung esimesel kohal

On ka edetabeleid kus reastatud HETKEL populaarsemad telefonid siis näiteks Google ütleb (ja õnneks ka mitmed teised edetabelid) et maailma parim telefon on Galaxy S24Ultra.

Ja ma usun, et kes on seda telefoni saanud proovida siis nõustuvad sellega. Üheks eeliseks kindlasti S24Ultral on ma usun AI mis ilmus Samsungil koos S24 seeriaga. 

Maailma parimate telefonide edetabelis on ka Iphone esindatud ja ka Google Pixel telefon aga siiski loetakse enamustes edetabelites mida mina sirvisin, parimaks S24Ultra telefoni.

Populaarsemate/enim ostetute edetabelisse Eestis see telefon kahjuks ei saa, kuna hind on selle puhul siiski määrav. Rahvas otsib taskukohasemate hindadega telefoni igapäevaseks kasutamiseks.

Aga eks uue aasta alguses kui tehakse kokkuvõtteid selle aasta müükide kohta, siis selgub kas S24 seeria väiksevad telefonid ka seal edetabelites on. 

Milliseid telefone teie tutvusringkonnas kasutatakse enim täiskasvanute seas kui ka laste seas?

5 REPLIES 5
Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Minul samsung A54, mehel ka samsung aga mis mudel täpsemalt jään hetkel võlgu 😁, suurem plika eelistab xiaomit (redmi note miski ) ja väiksem veel liiga väike telefoni jaoks aga paari aasta pärast saab ka ilmselt samsungi 😀

Kuid peale seda kui sain proovida siin seda S24 Ultrat siis on suurem laps ka müüdud 😂 käib ja ohib siiamaani, et tal ka vaja niiiii hea kaameraga telefoni 😂 😂
Ma tean mida ta tunneb igastahes 😂 😂 😂

Aga vaadates ka lähiringi siis suures osas ikka kõigil samsung. Iphone ei kliki . Arusaamatu telefon minu jaoks nt 😂 😂 ja eelistan ka ikka seda, et telo oleks eesti keeles 😀

Kunagi oli endalgi see maailma müüduim telo nokia 1100. 😀😀
Nata1i
Troubleshooter
Suvandid

Thank you @AliceHirvela  for the great and interesting review. 😄 It was pleasure to read.

From young age my favorite phones was also Samsung. My first and most loved phone was Samsung R210.  Small, fast and with funny little antena on top. 😋 When I started working  we got  Blackberry phones. It was very interesting phone with full keyboard. Very cool for messaging. I remember how much I liked that model  and after some time I bought for myself Samsung Galaxy Y Pro. This phone works till now 😁

Samsung-R210-3.jpg

Samsung-Galaxy-Y-and-Galaxy-Y-Pro.jpg

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
I even don't know R210 😀 I have used a short time one Blackberry. They was yes very comfortable for texting. Old phone was made for working 😀
DefinetyGrey
Student
Suvandid
Kui te tahate teada et miks 256gb mudelid müüvad vähem kui 128 (A seeria), sest nendel on se mälukaardi lugeja, nt panin enda samsung a53'sse 256gb mälupulk ja ongi siis ~380gb
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Paljud inimesed valivad hinna järgi ja nad ei süvene sellesse palju on GB'sid nende telefonil siiski.
0 Kudos