Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Kuidas telefon lukust avada, kui olen unustanud PIN-koodi või parooli?

(Topic created on: 16-11-2024 03:36 PM)
173 Vaated
soojateed
Pathfinder
Suvandid

Tere! Minul oli lukuseade ehk telefonil HETKEL ON A20E SAMSUNG GALAZY kuidas seda parooli nuuda enne lukustiekraanil? Ma pole ültse muutnud ja järsku oli selline,huvitav!

image

8 REPLIES 8
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Ilmselt oled mõned korrad ebaõnnestunult loginud sisse näo tuvastusega/sõrmejäljega siis nõuab koodiga sisestamist.

Kas sa ei mäleta enda lukukoodi?

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Kui koodi ei tea siis toimi järgnevalt
1731767665645.jpg1731767665665.jpg
Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Igaksjuhuks kui kirja korralikult läbi ei loe mainin siin eraldi, et kui tehaseandmed taastada siis kustub telefonist KÕIK ÄRA!!!

(Ma kunagi ammustel aegadel olen selle reha otsa astunud, et asjadest polnud tagavara olemas 🫣😆)
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Üldiselt telefonid tänapäeval varundavad ise andmeid...kui see on sisse lülitatud. Ja no parem on kaotada näiteks kõik andmed kui, et telefon seisab niisama lukustatuna 😀
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Tere,

Kas unustasid parooli või lihtsalt soovid parooli muuta.

Siin on paar meetodit, kuidas on võimalik avada telefon, kui PIN on meelest läinud: SmartThings Findi abil ja Google'i konto abil.

https://www.samsung.com/ee/support/mobile-devices/how-to-unlock-my-phone-if-i-have-forgotten-the-pin...

Kui nendest abi pole, siis jääb järele ainult tehaseseadetele lähtestamine.

Pane tähele: see toiming kustutab teie telefonist kõik andmed.

Lisaks, kui lubasid enne lähtestamist varundusteenused , nagu Google Photos või Samsung Cloud, salvestatakse teie fotod ja videod turvaliselt välistesse serveritesse. Saate need failid hõlpsalt taastada, kui oma seadmele uuesti juurde pääsete. Anna teada kui oli abi .

1000003434.gif

soojateed
Pathfinder
Suvandid
Tänan❤
soojateed
Pathfinder
Suvandid
Aitäh kindlasti oli abiks🙏
PÕSSA
Journeyman
Suvandid