Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vkládání souborů přes Microsoft Edge na Android 13 UI 5.1.1

(Téma vytvořeno: 23-09-2023 08:14 AM)
316 Zobrazení
Možnosti
Na webech, kde potřebuji vložit přílohu se mi přes Microsoft Edge nedaří soubory vložit. Jsou nepřístupné. Ověřeno na mém Fold 5 a zároveň na mém Tab S9 Ultra. V Chrome funguje. Co je však špatně u Edge? Dosud max. spokojenost.
0 Like
12 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pocitam, ze aplikae Edge nebude mit povoleno opravneni k pristupu k souborum. Pres vlastnost aplikace a volbu "opravneni" to povolte.
0 Like
Možnosti
Ano, to mě napadlo jako první volba. Oprávnění přístupu k souborům však v nastavení chybí. Tato funkce pár dní zpět fungovala, nyní již ne.Screenshot_20230923_091852_Permission controller.jpg
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zkuste jeste pres Nastaveni-Aplikace-Specialni pristup. Je tam pak volba "pristup ke vsem souborum" ....Screenshot_20230923_093919_Settings.jpg
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, děje se to na všech stránkách? Například na Seznamu při pokusu přiložit k mailu přílohu? Pokud Vám to někde funguje a někde ne, má Edge problémy s certifikáty oněch stránek. Pokud vám vkládání nefunguje nikde, přeinstaloval bych Edge.

Co antivirové řešení? Používate?
IT technik
Raddi
Big Cheese
Možnosti
V tomto nastavení to Edge nemá a přesto přístup k souborům funguje (otestováno).
IT technik
Možnosti
Vkládání příloh na Seznamu mi kupodivu funguje. Jako antivir používám Avast Security Premium.
0 Like
Možnosti
V sekci Přístup ke všem souborům není Edge zalistován. Vkládání souborů mi nejde na firemních stránkách, ale jako příloha emailu na stránkách Seznamu například ano. Použiju-li jiný prohlížeč než Edge, tak naštěstí i na firemní stránky soubory vložím. Je možné, že firemní stránky v poslední verzi nepodporují Edge. Oslovím IT pracovníky.
0 Like
Možnosti
Děkuji za otestování.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zkuste dočasně deaktivovat ochranu Avastu, pokud poté půjde přílohy vkládat, máme odpověď.
IT technik