Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sedy dovoz v Alza.cz nebo neschopny Samsung support

(Téma vytvořeno: 06-04-2021 05:45 PM)
1392 Zobrazení
ovečka
Explorer
Možnosti

Aplikace Samsung Members me nechtela pustit dal. "Samsung Members neni v teto zemi podporovana."

Od Samsung supportu dozvedel, ze muj telefon koupeny v Alza.cz byl urceny pro Nemecky trh a ze si ho Alza nelegalne prodala v CR. Pravda krabicka, folie i plomby byly neporusene a v servisni karte Nemecko  uvedene neni. No ale Alza.cz je asi velice schopny zeleny mimozemstan.

Support Samsung me durazne upozornil, ze mam telefon okamzite vratit, neb v CR nedostane ani servis ani aktualizace. Aplikace me nepoustela dal, ale pak kdyz mi bezela VPN do nemeckeho zamestnavatele na me zacala mluvit nemecky a fungovat! Ted tedy zas nefunguje...

Na registracni formular mi prisla odpoved, ze IMEI uz byl pouzity. Asi si zeleny Alzak privlastnil ma sluchatka... Takze telefon vratit a nejaky jiny a hlavne od jineho vyrobce!

To vsechno pro jeden spatny zaznam v nejake databazi.

25 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @ovečka 

Děkujeme za Vaš dotaz a mrzí nás situace, ve které jste se ocitl. Myslím, že postup Samsung podpory byl v tomto případě korektní, byl jste upozorněn na nevýhody a rizika šedého dovozu. Zkoušel jste oslovit přímo Alzu s dotazem na distribuci zakoupeného telefonu?

fajnsnek2
ovečka
Explorer
Možnosti

Ano zkousel, tam to zatim resi obchodni oddeleni, nicmene tvrdili, ze telefony nelegalne nedovazeji a maji je primo od Samsungu. Ostatne kdyz se podivate na problemy jinych tak mi prijde, ze cela CR musi byt pro Samsung sedou zemi 😕

0 Like
ovečka
Explorer
Možnosti

Tak nejenom Alza.cz ma originalni plomby a krabicky. Holt zlaty cesky rucicky 😄

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ale houby - chápu, že jste rozladěný, já bych na Vašem místě také byl, ale snad uznáte, že jak ofiko podpora tak my tady se snažíme pomoct a zjistit,  v čem je problém. Občas se nějaké problémy nevyhnou žádnému výrobci, ale Samsung se opravdu snaží držet podporu na vysoké úrovni.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@ovečka @honzina Několik uživatelu tady o víkendu psalo, že jim aplikace Samsung Members hlásilo to co Vám. Nakonec pomohlo odhlásit a znovu přihlásit všechna zařízení Galaxy přihlášená i Samsung účtuVíce najdete ZDE:

https://eu.community.samsung.com/t5/mobiln%C3%AD-aplikace-a-slu%C5%BEby/samsung-members-nepodporuje-...

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Poprosil bych @ovečka  a @honzina , aby zkusili postup, co doporučuje @fajnSnek a pokud to nepomůže, aby zůstali v kontaktu. Už to řešíme s kolegyní přímo ze Samsungu, nechá situaci prověřit. V této chvíli nedokážeme říct, co se přesně mohlo stát, ale děláme na tom.

@honzina - Vám také na podpoře řekli, že Váš telefon není určený pro ČR?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
ovečka
Explorer
Možnosti

Dekuji za zajem, zkousel jsem odhlasit, prihlasit i vytvorit novy ucet. Aplikace me vzdy po cca 8 restartu pusti dal. Zda se mi, ze nejlip funguje zrestartovat telefon v modu letadlo. Pak jen povolit wifi a rychle kliknout na Samsung Members.

0 Like
ovečka
Explorer
Možnosti

Tak do aplikace Samsung Members uz se dostanu spolehlive:
1. smazat data aplikace Samsung Members
2. nastavit telefon do modu letadlo
3. restartovat telefon
4. spustit aplikaci SM
5. povolit WiFi
6. zkusit znovu aplikaci
7. zkusit znovu aplikaci
8. zkusit znovu aplikaci

Jinak neni sluzba dostupna v me zemi (CR).  Takhle se dostanu alespon k nemeckemu obsahu.

ovečka
Explorer
Možnosti

Hehe, tak jsem vyndal karty sim a uz se mi trikem s modem letadlo podarilo dostat do aplikace SM, nyni uz byl obsah v cestine a formular jsem uspesne vyplnil a odeslal. Zajimave je, ze nemecka verze chtela rovnou adresu kam sluchatka poslat a ceska ne.

Tomu se rika kvalitne otestovany produkt 😛

0 Like