Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy a52 nejde smart view zrcadlení telefonu

(Téma vytvořeno: 06-04-2021 12:08 AM)
860 Zobrazení
Lubosz
First Poster
Možnosti
Dobrý den, u mého nového telefonu nefunguje zrcadlení pomocí vestavěné aplikace smart view. Tuto funkci jsem používal u předchozího Samsung Galaxy note 10 lite.

Samozřejmě jsem na stejné WiFi sítí a v televizi je povoleno zrcadlení. Po stažení jiné aplikace u Google play dana aplikace funguje, ale vestavěná smart view stále ne, nikdy nenajde žádné zařízení. 
0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ověřím, jestli to nehlásilo víc lidí, nebo kde by mohl být problém.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Tohle přesně se mi nedávno stalo! Ze dne na den to nešlo. Ten telefon prostě TV vůbec neviděl ačkoli obě zařízení byly na stejné wi-fi a vše fungovalo...

Pomohl restart wi-fi! Snad 10 minut to vypadalo na poruchu. Ani telefon ani TV ani PC se nemohly připojit...a pak cvak a hotovo...Na mobilu okamžitě nabídka TV Samsung.

Tak třeba to máte stejně...hodně štěstí
0 Like
Stranic92
Explorer
Možnosti

Me to vali na televizi v pohode. 

0 Like
Lubosz
First Poster
Možnosti
Pořád nejde, vyzkoušel jsem všechno co mě napadlo, včetně restartu všech zařízení, internetu, vamazat i data a nic
0 Like
Akča
First Poster
Možnosti
Mám stejnou zkušenost. Po aktualizaci mobilu smarview nic nenajde. Je to jednoznačně chyba, protože máme 4 různé tv nebo chromecasty a starší Note9 vše bez problémů najde. Můj Note20 to také našel dokud mi jej dnes neaktualizovali v servisu.
0 Like
Lubosz
First Poster
Možnosti
Přesně. Do teď se nic nezměnilo. Pořád nejde.
0 Like
Kacíř
Apprentice
Možnosti
Mám tentýž problém. Smart View televizi nevidí, ale jiné aplikace na zrcadlení ano. Mám Samsung Galaxy A52 a televizi Philips 43PUS.
0 Like