Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Pay kdy ?

(Téma vytvořeno: 17-05-2019 02:56 AM)
76061 Zobrazení
Rech25
First Poster
Možnosti

Kdy Samsung plánuje expandovat se službou Samsung Pay do Evropy ?

Konkurence Apple Pay je už tady a Samsung zaostává. Já sice mohu využít Google Pay, ale například hodinky Samsung Galaxy Watch Google Pay nepodporují.

Je paradoxní, že Samsung Pay není v zemích ČR a SR, které patří k lídrům v EU v bezkontaktních platbách a toto jsem si nevymyslel já, ale Evropská centrální banka.

Kdy se dočkáme Samsung Pay?

530 Odpovědi
Azicak
Explorer
Možnosti

Uričitě to není na 3 kliky jak píše ZiChi. Region na UK změnit můžeš a poté i zpět na CZ. Root neproběhne. Instaluješ vždy oficiální firm. A počítadlo Knox mám ok. Na vlastní triko to určitě je. :smiling-face:

Jak píše ZiChi tak jsem též nechtěl čekat, na to zda někdy a zda vůbec dorazí. 

0 Like
ZiChi
Explorer
Možnosti

A jak je to pak s jazykovým nastavením hodinek? Jazyk se pokud vím na hodinkách nastavuje dle jazyku v mobilu, ale když tam bude Britský FW tak musím mít i v telefonu ENG, nebo si telefon a hodinky jedou každý to svoje? :smiling-face:

0 Like
Azicak
Explorer
Možnosti

Asi by to šlo, aby každý měli to svoje. Ale při 1. spuštění hodinek po změně CSC jsem jazyk hned změnil na CZ před spárováním s telefonem.

0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Ja nie som velmi za taketo neautorizovane zasahy do mobilu a hodiniek. Chapem, ze je mozne takto obist obmedzenie pre nase krajiny a sfunkcnit Samsung Pay. Nehovorim, ze sa to neda, ale nie kazdy je technicky zdatny a Murphyho zakony su vseobecne platne. "Ak sa nieco moze pokazit, tak sa to pokazi".
Nezostava nam, len tlacit na zastupenie Samsung CZ a SK aby sa rozhybali a platenie hodinkami spustili v co najkratsom case. Ked to dokazal Garmin a Fitbit, nemal by to byt problem ani pre taky gigant ako je fa Samsung.

Myslite, ze tieto nase diskusie cita niekto z kompetentnych v Samsungu?

0 Like
ZiChi
Explorer
Možnosti

No já určitě netrvám na jiném jazyku v hodinkách a v mobilu. Pokud to teda dobře chápu, po změně regionu v Galaxy Watch na UK se po prvním spárování s telefonem (s češtinou) samy přepnou do češtiny a vše funguje normálně jako před přepnutim regionu? Teda s tím, že na nich leze rozběhat Curve Samsung Pay?

0 Like
Pípa
Pioneer
Možnosti

Tak já mám gear z USA, tak možná nepotřebuju ani žádný zásah. Jak je to s tím CURVE. Stáhnu apku a skončím na verifikaci, telefon mi to nebere a email žádný nedorazí. Asi dělám něco blbě.

0 Like
Azicak
Explorer
Možnosti

@ZiChi před párováním s telefonem změň jazyk na hodinkách na CZ a poté spáruj s telefonem. Takto jsem to udělal já. Je tam taková ikonka globusu s písmenem A vlevo dole co si pamatuju. Poté přes Wereables párovačka s telefonem. 

@Pípa ano v USA též SPAY beží tak přes app wereables by tě to mělo vyzvat k instalaci SPAY.  S verifikací ti bohužel neporadím. Je to cca 2 roky co mám CURVE a proces registrace si popravdě nepamatuju. 😕

0 Like
Skricka
Pioneer
Možnosti

Zde je návod jak zprovoznit Samsung Pay v ČR a SK:

Zdravím,

hodně lidí se tu ptalo na Samsung Pay v hodinkách, oficiální cestou u nás toto pořád není možné, ale mě se to povedlo rozchodit.

Tento postup mám odzkoušený pouze na Gear S3 a Galaxy Watch. Nedoporučuji to dělat, pokud to opravdu nechcete. Neručím za poškození hodinek.

Nejprve je potřeba si změnit CSC hodinek na třeba Britské (BTU) nebo nějaké z tohoto seznamu https://1url.cz/TMy5H kde funguje S-Pay, zde je kompletní anglický návod: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226 případně https://forum.devicebar.com/t/how-to-make-samsung-pay-work-on-galaxy-watch-purchased-in-india/568

Případně tady návod jak změnit CSC na Watch Active 2: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/galaxy-watch/changing-region-galaxy-active-2-t3983895

Ještě pridávám video návod pokud se vám nedaří připojit hodinky k PC: https://youtu.be/98GscriVWfU

Tímto se vám smažou data z hodinek, takže doporučuji udělat zálohu. Pokud se vše povedlo dobře, uvidíte v aplikaci Galaxy Wearable novou položku Samsung Pay.

Jelikož Samsung Pay nepodporuje české banky, tak je nutné si založit účet Curve, kde vám pošlou zdarma kartu, která funguje v Samsung Pay, jelikož je britská. 

Doufám že jsem pomohl a budete spokojeniFB_IMG_1575550415793.jpg

FB_IMG_1575550418563.jpg

FB_IMG_1575550421438.jpg

Pípa
Pioneer
Možnosti

Tak jsem objednal CURVE. Tak jsem zvědavej jak to bude fachat. Hodinky jsou ze států, takže snad nebudu potřebovat dělat žádné úpravy. V hodinkách i telefonu samsung pay mám.

0 Like
Azicak
Explorer
Možnosti

@Pípa tak to máš bez práce ✌😊

@Skricka super! gratuluju a vítej u SPAY 🍾

Jen dodám, že obnovu dat hodinek bych raději vynechal a dal si práci a nastavil vše znovu. S obnovou se může stát, že se CSC změní zpět a SPAY zmizí. Na xda to někdo zmiňoval. 🙂

0 Like