Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung health nenačítá kroky

(Téma vytvořeno: 22-04-2022 01:33 PM)
1543 Zobrazení
Minion01
First Poster
Možnosti
Zdravím, prosím o radu. Od poslední aktualizace se mi v telefonu neobjevují kroky z hodinek (Galaxy watch 2).Co s tím,aby bylo uase vše ok?Díky
0 Like
13 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Minion01 

myslíte aktualizaci telefonu či hodinek?

0 Like
Minion01
First Poster
Možnosti
Aktualizace telefonu
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Stalo se mi tohle u Watch3 a udělal jsem jednoduše reset hodinek. Než zjišťovat, kde nastal problém. A kroky se opět začaly načítat. Zkoušel jsem i smazat data aplikace Samsung Health, ale to mi nepomohlo.

0 Like
Members_iNDAubK
First Poster
Možnosti

Tady bych se připíchla.. Včera se mi aktualizoval telefon a s ním i samsung health a dnes vůbec nenačítá kroky .. nereaguje ani na ruční zadání dat .. a v telefonu se mi ukazuje, že se aplikace pořád aktualizuje

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Možná je i jiná možnost, ale já volil tuhle. Kdybych měl resetovat telefon, to už je jiná.

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. A z telefonu kroky načítá normálně?
0 Like
Minion01
First Poster
Možnosti
Právě že v hodinkách načítá správně,ale v telefonu se nacitaji pouze kroky s telefonem v ruce /kapse a uz se nenactou kroky z hodinek,takže na hodinkach mám splněno a v tel. např. jen 2000 kroků
0 Like
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ahoj počítání kroků z telefonu vypni a nechej pouze z hodinek. Já to tu řešil ve spojitosti s aktivitou horské kolo,kdy mi telefon při jízdě počítal kroky. Teď vše šlape.
0 Like
Dagmar63
Explorer
Možnosti

Řeším opačný problém - při aktivitě "šlapací mlýn" tj. běžecký pás se mi nepočítají kroky, i když v aplikaci vidím "maximální kadence 25 kr./min." tak po 25 minutách chůze mám 10 kroků. Tuším, že je to tím, že nepohybuji rukama - musím se držet madel, kvůli zdravotním problémům. V aplikaci Fitshow mám napočítáno 2077 kroků, které nemám jak přidat do aplikace Samsung Health. Nevíte prosím vás, jestli lze to "mávání" hodinkami nebo mobilem podle těla nějak obejít nebo se musím prostě smířit s tím, že se mi kroky na páse nezapočítají do výzev ani do nastaveného cíle?

Screenshot_20230702_190044_Samsung_Health[1].jpg

0 Like