Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reklamy v aplikacích Samsung.

(Téma vytvořeno: 30-10-2020 01:54 AM)
580 Zobrazení
Roren
Pathfinder
Možnosti
Jak asi víte, pár měsíců zpět se objevila zpráva, že Samsung zavede reklamy přímo do nadstavby One UI.
Naštěstí se tak nestalo, nicméně co není, může být.
Konkrétně jsme se poprvé mohli setkat s reklamama v aplikaci Počasí.
To by bylo pochopitelné, jelikož aplikace "Počasí" používá funkce stránky "The Weather Channel".
Toto bylo po pár dnech napraveno a označeno Samsungem za chybu na straně stránky.
Nicméně jak to tak začíná vypadat, Samsung opravdu začíná implementovat reklamy do vlastních aplikací.
Jako první to přišlo na aplikaci Galaxy Store.
Jednoduše na vás vyskočí reklamní okénko.
Zde to ještě jde vypnout a konec konců by se to u obchodu s aplikacemi dalo tolerovat.
Nebudu to uvázet jako něco, co by nás mohlo štvát tolik, jako následující.
Reklamy se totiž dostali i do aplikace Samsung Health a Samsung Game Launcher.
To už může být trochu podkopání fanoušků Samsungu. Obzvláště, pokud za mobil na který aplikaci nainstalujete můžete zaplatit i 35 tisíc korun.
Další aplikace které se to dotklo je i Samsung Music.
Že nevěříte?
Je to tak.
Obyčejná a praktická aplikace na přehrávání hudbyreklamy také.
Takže pokud si chcete přehrát hudbu, budete zaskočeni reklamou.
Máte u toho dvě možnosti.
První je odkliknutí reklamy a znovu nějakou tu reklamu vidět po opětovném spuštění.
Nebo druhá možnost a ta je, že se vám reklama ukáže opět až za 7 dní.
Můj osobní názor je, že Samsung už trochu začíná překračovat meze a nasadili si laťku příliš vysoko.
Pochybuji, že lidi co právě zaplatili za Samsung Galaxy S20 Ultra budou chtít vidět reklamy v systémových aplikacích.
Jaký je váš názor na tento krok Samsungu?
Myslíte si taky, že tohle není vůči zákazníkům adekvátní?

image

image

image

3 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Mám S20 Ultra a za ty prachy opravdu nestojím o to, aby mi vyskakovaly reklamy 😡 myslím, že v ceně telefonu by mohlo být započítáno reklam až až..

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Roren 

Osobně mi zatím reklamy v aplikacích zásadně nevadí - dost často se jedná o reklamy na produkty Samsung. Ovšem děkuji za Váš článek a Váš pohled uživatele produktů Samsung. 

Přeji hezký víkend

fajnsnek2
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Reklami jsou bohužel vážně otravné.  Též mám mobil prémiové ceny a tohle mi vadí 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live