Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy s Google Chrome

(Téma vytvořeno: 06-05-2022 06:00 PM)
1172 Zobrazení
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda jde někde vypnout hloupé skupiny karet v Google Chrome. Dřív se nevytvářely skupiny jako tomu je teď a plno návodu, jak ne vypnout nefunguje. Taky mám problém s tím, že když označím nějaký text, tak mi dole místo vyhledání napíše tabulku "Nelze získat přístup k síti"... 

image

0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Označení textu mně funguje a seskupování se neděje. Chrome je produkt Google, s tím tady nikdo nic neudělá. Můžete max. postupovat podle mého článku a zkusit najít příčinu a odstranit ji: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Doporučuji Samsung browser, Chrome mě začal hrozně vadit jak vývojáři vše vylepšili do kytek.
0 Like
janyendys
Explorer
Možnosti

Já si myslím, že by to Samsung měl minimálně reportovat...  Ale budiž.

Hledal jsem,  našel, vyzkoušel, u mě funguje toto:

In chrome:

//flags enable

Contextual Search new settings. 

Then go to - Chrome Settings 
Open - Google services 
Open - Touch to search 
Disable - Include surrounding text in Google Searches
0 Like
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Tak po přechodu na S23 Ultra vyhledávání začalo fungovat... 😀 Screenshot_20230311_111410_Chrome.jpg
0 Like
RKing78
First Poster
Možnosti
Nakonec pomohlo vypnutí Chrome => Nastavení => "Služby Google" => "Vyhledávání klepnutím" => "Při vyhledávaní na Googlu zahrnovat okolní text"