Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém aktualizace počasí

(Téma vytvořeno: 13-02-2025 07:11 PM)
290 Zobrazení
Pehystr
First Poster
Možnosti
Ahoj, pokud jsem připojen na WiFi, tak nelze aktualizovat počasí ani manuálně musí se WiFi vypnout. V aplikaci nejde najít novou lokalitu, píše není síťové připojení. Hodinky berou data z telefonu takže se také neaktualizují. Tel S 25U hodiny watch 6 classic. I na 

image

image

S 22U to zlobilo. V aplikaci počasí jsem vymazal i data a nic nepomáhá. Poradí někdo, děkuji.
0 Like
12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, jste druhý kdo tady o tom dnes píše. Já nevím ale mě to funguje na S24U, S25U i tabletech...

fajnsnek2
0 Like
Pehystr
First Poster
Možnosti
Vím o tom, že se to řešilo, ale rada vymazat data a mezipamět nepomohla. Problém bude někde v nastavení u WiFi a aplikace protože i při hledání lokality to selže. To že Vám to funguje je fajn, ale můj problém to určitě nevyřeší.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To sice nevyřeší, ale takto na dálku aby člověk měl křišťálovou kouli na odhalení podstaty problému... Pokud nepomáhá Vymazat data tak zkuste V Nastavení aplikace Počasí odebrat všechna Oprávnění a znovu je přidat, případně zkontroloval zda nějaké není uděleno.  Pokud jste přenášel kompletni zálohu telefonu ze starého  (zřejmě S22, který zmiňiňujete) tak jste si tento problém mohlo natáhnout zálohou z předchozího telefonu. 

fajnsnek2
0 Like
Pehystr
First Poster
Možnosti
Jasně to ani nelze takhle přesně příčinu určit, každopádně jsem něco vypnul a počasí Google úplně zmizelo. Teď mám problém ho najít a aktivovat. Widget z nástrojů je také pryč. No samé radosti.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Pehystr 

Ten screen co jste dával není Google počasí, tohle je počasí od Samsungu. Zkuste normálně v seznamu aplikacích napsat Počasí a měla by se zobrazit i ikona té aplikace i když je vypnuté. Tak se dostanete do nastavení aplikace a zase ji zapnete. 

fajnsnek2
0 Like
Pehystr
First Poster
Možnosti
Bohužel tak jednoduché to není, v aplikacích se mi nezobrazuje a je to opravdu Google počasí nikoliv Samsung. Na kluka tabletu to v aplikacích najde. Já bohužel potvrdil v aplikaci vypnutí a najednou zmizela. Budu to muset najít nejde v Google účtu.20250214_130216_1000023311_1739534554.jpg20250214_130518_1000023313_1739534719.jpg
0 Like
Pehystr
First Poster
Možnosti
Tak už jsem jí zprovoznil, byla deaktivovaná a v aplikacích,ale ne v rolovacím menu ale v aplikacích v telefonu. Nevím jak to lépe popsat. Teď už jen vyhrát nad tou WiFi. Jinak děkuji za snahu pomoci.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Nemáte náhodou zakázané u této aplikace používání WiFi, nebo sítě na pozadí?1739572930747.jpg1739572930771.jpg
0 Like
Pehystr
First Poster
Možnosti
Jj bude to možná tím, na to první nastavení se dostanu, tam to mám stejně, ale to druhé nastavení nemohu nikde najít a tam to potřebuji zkontrolovat. Poradíte ještě prosím? Díky.1739616609830.jpg
0 Like