Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nelze nastavit bublinky aplikace Messenger na systémové

(Téma vytvořeno: 28-03-2023 01:41 PM)
285 Zobrazení
Haruko
Journeyman
Možnosti

Nedávno jsem si pořídila Samsung A54 5G a narazila jsem na problém dvou druhů bublinek, protože aplikace messenger z nějakého důvodu neumožňuje zvolit styl bublinek. V zahraničí (například u telefonu Google Pixel 7, který nemá českou podporu) lze u aplikace messenger používat systémové bublinky. Jelikož používám i aplikaci Telegram, která tyto bublinky podporuje.. mám jedny bublinky systémové a druhé messengerové. Chyba je pravděpodobně na straně aplikace, ale i tak pro jistotu píši i sem, protože ve fóru jsem viděla screenshot z telefonu Samsung S23, kde aplikace fungovala jak má (v nastavení Messengeru bylo možné rozkliknout možnost bublinek, na mém zařízení je pouze switch - zapnuto/vypnuto). Děkuji

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Haruko 

Messanger je takový stát ve státě, a vždy jde trochu jiným řešením než ostatní aplikace a nedodržuje vždy standardy systému Android. Zkuste v nastavení Messangeru zapnout položku Okénka chatu, ale asi se to nebude čekat úplně tak jak očekáváte. 

fajnsnek2
Haruko
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, děkuji za odpověď. Zmíněné nastavení okénka chatu funguje, ale není to to co hledám. Vzhledem k používám více aplikací, které toto podporují a taky k tomu, že jiné (i nové) mobily (krom Samsungu) tuto možnost mají i pro Messenger, tak hledám příčinu problému. Je to tím, že jsme v Česku? Je to značkou Samsung? Děkuji
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Vzhledem k tomu, že používáte Telegram, tak bych Messenger dopřál odinstalaci. )
0 Like
Haruko
Journeyman
Možnosti
Né všichni přátelé chtějí používat Telegram. Hlavně jsem se na tyto bublinky těšila, protože u starého mobilu nebyly
0 Like