Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Klávesnice

(Téma vytvořeno: 27-01-2021 09:47 PM)
220 Zobrazení
kubachmelar
Apprentice
Možnosti
Zdravím,

mám otázku, na klávesnici GBoard, pokud zmáčknu backspace, tak se automaticky zruší autocorrect. U Samsung Keyboard jsem toto nikde nenašel, nevíte někdo prosím zda to vůbec funguje?

Díky :smiling-face:
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Samsung klávesnice se chová jako GBoard při vypnuté funkci Backspace zruší automatickou opravu:

Screenshot_20210127-223337_Gboard.jpg

Pokud napíšu slovo a stisknu mezeru, proběhne autokorekce a po backspace se jen nabídnou znovu možnosti včetně původního tvaru, který jsem napsal. Bohužel ekvivalentní nastavení u Samsung klávesnice neexistuje

Screenshot_20210127-223035_Keep Notes.jpg

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Samsung klávesnice se chová jako GBoard při vypnuté funkci Backspace zruší automatickou opravu:

Screenshot_20210127-223337_Gboard.jpg

Pokud napíšu slovo a stisknu mezeru, proběhne autokorekce a po backspace se jen nabídnou znovu možnosti včetně původního tvaru, který jsem napsal. Bohužel ekvivalentní nastavení u Samsung klávesnice neexistuje

Screenshot_20210127-223035_Keep Notes.jpg

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
kubachmelar
Apprentice
Možnosti
To je velká škoda, Samsung klávesnice se mi líbí, ale toto je pro mě velice zásadní funkce 😕
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám to stejně. Zvláště ta nejnovější z OneUI 3 vypadá skvěle, příjemné animace a tak, ale na tohle jsem si prostě moc zvykl.

0 Like