Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hodinky Samsung Galaxy

(Téma vytvořeno: 13-09-2021 01:32 PM)
543 Zobrazení
Petrami
Pioneer
Možnosti
Zdravím, jak dostat do hodinek platební kartu, abych jimi mohla platit? NFC mám zapnuto aplikaci použít? Google pay nejde do hodinek dát a banky mají jen fitbit a garmin.diky za radu

5 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nepíšete jaký model máte. Co se týče hodinek samsung, tak jediné, které platby umožňují jsou nové modely Watch4.

S předchozími modely hodinek platit bohužel v ČR nelze.

Pokud vlastníte jakýkoliv model Watch4, tak aplikaci google pay jednoduše stáhnete v aplikaci google play, která je v hodinkách již předinstalovaná. Poté spustíte nainstalovaný google pay a přidáte Vaši platební kartu.

0 Like
Petrami
Pioneer
Možnosti
M starší typ cca 2 -3 roky Galaxy watch zlato růžové, když jsem uvažovala o koupi, tak v popisu byla uvedena možnost plateb hodinkami a funkce NFC, proto jsem si je koupila a teď zjišťuji, že to možné není, když aktuálně bych tohoto chtěla využít, tak zjišťuji, že to není možné, hodinky za 8500,- a toto chybí
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Bohužel na našem trhu platba přes Samsung pay (Tizen) nebyla umožněna.
I z toho důvodu Samsung přešel na Wear OS, kde díky tomu můžeme využívat google pay od Googlu.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Je to, jak píšete. Vaše Galaxy Watch to umí na úrovni hardware, bohužel banky to nepodporují. Je to slovíčkaření, něco jako když si koupíte Teslu s tím, že se umí nabít za 15 minut, ale pak zjistíte, že nejbližší supercharger, který to umí, je někde v Kalifornii. Nechci to úplně zlehčovat, chápu, že z hlediska zákazníka, který neřeší, co má kdo s kým nasmlouvané, to nevypadá dobře, ale jsem si poměrně jistý, že v popisu je poznámka, že to není podporované v ČR.

Jiný úhel pohledu: pokud Vám to 3 roky nechybělo, proč najednou ano? Není to jen vliv masáže "všichni musí platit hodinkami"? Nebo snaha si trochu zatrollit?

Já mám hodinky s podporou plateb a nepoužívám to. Zkusil jsem a je to tak strašně nepohodlné, že pokud s hodinkami neběháte bez mobilu a cestou pak zpocená nejdete na nákup, nedává to vůbec smysl. Ten pohyb ruky, který je třeba pro přiložení k terminálu, hrozí vykloubením ramene i zápěstí.

Pokud byste ale na placení hodinkami trvala, doporučuju nákup Galaxy Watch 4, dělají se i v hezké sportovní verzi a jsou poměrně levné.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Petrami,

je to tak jak píší kolegové. Pro platbu hodinkami Samsung jsou aktuálně dostupné pouze hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic, které využívají nový operační systém Wear OS Powered by Samsung na kterém je dostupné placení přes Google Pay. Dřívější hodinky měli operační systém Tizen, který to umožňoval, ale pouze přes Samsung Pay, které bohužel nebylo v České republice dostupné.

0 Like