Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace Telefon by mohla být ještě lepší.

(Téma vytvořeno: 15-09-2021 03:24 PM)
223 Zobrazení
Maty05
Voyager
Možnosti
Zdravím Community, mám 2 věci, které bych rád viděl v aplikaci telefon. (Třeba v novém OneUI) Kromě všeobecně známých věcí, jako vrácení fotek kontaktů do protokolu hovorů nebo jednoduššího volání ze 2 SIM, bych si přál vidět tyto 2 drobné vylepšení:

Doprovodné aplikace Smarthings 
Nedávno Samsung vydal aktualizaci, díky které lze při telefonování jednoduše ztlumit tv aniž byste opustili obrazovku hovoru. Je to neskutečně praktická věc, kterou často používám. Hodí se to parádně při živém vysílání. Ale když sledujete obsah, který se dá pozastavit (video na YouTube, film na Netflixu...) tak ho radši pozastavíte, než ztlumíte. Byl bych tedy velice rád za drobné vylepšení v podobě přidání stop tlačítka vedle toho existujícího na ztlumení.

Video na pozadí při hovoru
Další super věc, přidána ve OneUI3. Zde mě napadá opět jen drobné vylepšení, a to, že by šlo nastavit, aby pro různé kontakty šly dát různá videa. Podobně jako to je s vyzváněním. 

Čili proč by měly být některé funkce dobré, když mohou být vynikající?
4 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Díky za praktické tipy a připomínky k vylepšení u aplikace i v OneUI prostředí. Přidám jako námět a tip k vylepšení.

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @Maty05,

tak jen dávám vědět, že jsem to již nahlásil na patřičná místa😉.

Hezký den.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Maty05,

tak ohledně videa na pozadí při hovoru mám pro Vás tuto zprávu:

"Navrhovaná funkce je již ve vývoji a je možné, že bude k dispozici pro budoucí aktualizace systému"

Nemohu tedy zaručit jak rychle v systému bude, ale již na tomto konkrétním bodě pracují😉.

Hezký den.

Lomikar
First Poster
Možnosti
Mě by stačilo umožnit vytvoření nového kontaktu z telefonního hovoru....
0 Like