Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

HISTOGRAM chýba v aplikácii Gallery

(Téma vytvořeno: 03-10-2024 11:02 AM)
268 Zobrazení
Members_46dmCUk
Explorer
Možnosti

Zdravím,

Kedy Samsung konečne pridá do svojej aplikácie Galéria možnosť vidieť histogram pri obrázku? Máme najlepšie fotomobily na svete (Galaxy S24 Ultra), 16 bit Expert Raw, Pro režim a aplikácia Galéria má všetky možné AI funkcie, ale tú základnú ako je histogram stále nemá. Je obtiažne potom venovať sa foteniu s mobilom v týchto režimoch, keď nevidím na obrazovke výsledok ako som fotku nasnímal.

Napr. aplikácia Aves histogramy má (luminance aj RGB), ale keďže sa nedá pri fotení predvoliť ako východzia, treba neustále prepínať medzi jednotlivými aplikáciami.

Takúto základnú funkciu by mali mať Samsung telefóny, ktoré sú zamerané na kvalitnú fotografiu.

Ďakujem

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Môžeš odoslať reakciu priamo cez túto aplikáciu v časti podpora, nech sa to dostane na správne miesto

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Môžeš odoslať reakciu priamo cez túto aplikáciu v časti podpora, nech sa to dostane na správne miesto
Libb
MegaStar
Možnosti

a) Samsung S24 není foto mobil, ale mobil s AI (zdroj: Samsung)
b) nemají to ani jiné aplikace a drtivé většině lidí by to jen překáželo
c) máme otevřený operační systém, můžeš si doinstalovat jinou aplikaci
d) při focení je histogram v režimu Pro, kde bych ho i čekal

camera-pro.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Members_46dmCUk
Explorer
Možnosti
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
No a já mám její zdroj oficiální školení, kde přímo zástupce Samsungu říkal, že Samsung už neřeší focení a soustředí se na AI.
Ostatně i kdyby, co ze zbytku toho co jsem napsal, je mimo?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Ahoj. Môžem vedieť názov apky, ktorá Vám zobrazuje rýchlosť dát? :smiling-face:
Ďakujem
EgreeesI
Explorer
Možnosti
Ahoj. Histogram má aj Expert RAW od Samsungu. Galéria podľa mňa nie je vhodná na takúto funkciu. Takéto info ma zaujíma počas fotenia. Ale to je len môj názor. 😉
Libb
MegaStar
Možnosti
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glitter.internetmeter

EgreeesI
Explorer
Možnosti
Odkaz mi bohužiaľ nefunguje. Položka sa nenašla 🤷‍♂️
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Zkuste to najít podle názvu a ikony. Je možné, že to s některými telefony nefungujeScreenshot_20241004_160939_Google Play Store_1000119912_1728050979.png