Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo řešíte stejnej problém a zhodnotit technickou podporu Samsungu.
Propojil jsem si Galerii s OneDrive s cílem, aby to jednoduše fungovalo jako iCloud. Po nahrání fotek a videí do správné složky (Samsung Gallery>DCIM>Camera) se ukázalo, že videa z OneDrive do Galerie synchronizují s délkou 0:00 a nejdou spustit. 22. února jsem to začal řešit s technickou podporou Microsoftu i Samsungu.
Microsoft podpora byla hrůza! "Seděl" tam Ind, kterému jsem opakovaně nabízel, že budu klidně psát anglicky ve vidině, že by to pomohlo zvýšit jeho porozumění textu nad úroveň žáka první třídy. Nakonec to hodili na Samsung, že to není v jejich kompetenci.
V Samsungu díky bohu uměli číst a psát -dokonce česky - a prošli se mnou smysluplná řešení od jednoduchých "vypnout-zapnout", "rozpojit-propojit" po relativně složitější, kdy jsem odesílal Dumpstate Log a opět připojoval-odpojoval.
Bohužel ale zatím nic nezafungovalo, naopak synchronizace mezi telefonem a OneDrive se mi ještě víc rozbila. Videa se přestala ukazovat kompletně a navíc 26. února přestala fungovat synchronizace z telefonu do OneDrive, která před tím normálně fungovala. Kdykoliv kliknu na synchronizovat manuálně, tak to vždycky ukáže datum poslední synchronizace 26.2.
I když už řešení problémů trvalo měsíc a problém se ještě zhoršil, nevadilo mi to. Byl jsem rád, že Samsung odepisuje s novými možnostmi řešení a trpělivě jsem je zkoušel a odepisoval zpětnou vazbu.
Bohužel 20. března (asi ve 4. zprávě od Samsung supportu) mi bylo mimo jiné doporučeno se opět obrátit na podporu Microsoftu. Po zkušenosti s řešením s Microsoftem jsem Samsungu odepsal, že si myslím, že je to jednak opravdu spíše problém Samsungu (klikám v aplikaci Galerie na tlačítko synchronizace, které od 26.2. nefunguje). A také, že by bylo lepší, kdyby se s Microsoftem spojili sami. Mají více dat, které si jednoduše předají, více znalostí a insightu a hlavně - je to hernajs jejich propojená služba! Co já to budu mezi nima přeposílat?
Na tuto zprávu jsem dostal jen reakci typu "doručeno, ozveme se", ale dal už nic. Po 10 pracovních dnech jsem se připomněl, ale opět bez reakce. Dnes je to dalších 5 pracovních dní,celkem 15. Na to, jak to ze začátku vypadalo nadějně, je to pěkné zklamání.