Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Google fotky jako výchozí galerie

(Téma vytvořeno: 10-06-2024 09:40 PM)
369 Zobrazení
Members_PaeMu4Y
First Poster
Možnosti

Zdravím, 

Lze příštím na Galaxy A25 nějak nastavit aby se mi fotky z foťáku otevíral, rovnou v google fotkách a ne Samsung Galerii? Nejde že?  Proč ne?  Měla jsem čtyři roky telefon s Android ONE bez uživatelských nadstaveb. Bylo to to nejlepší,  co mohlo být.  U Samsungu jde sice přizpůsobit leccos ( na rozdíl od Xiaomi které z důvodu absolutní komplikovanosti uživatelského rozhraní velmi rychle putovalo zpět do obchodu) ale tohle mi teda fakt vadí... A to jsem doteď měla za to, že základním posláním všech UI je věci usnadňovat, ne je komplikovat... Bohužel zkušenost ukazuje že nejjednodušší ze všeho je čistý Android...

0 Like
4 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím,

lze na příštím Google Pixel nějak nastavit, aby se mi fotky z foťáku otevíraly rovnou v Samsung Galerii a ne v Google Photos? Nejde že? Proč ne? Měl jsem čtyři roky telefon s OneUI. Bylo to to nejlepší, co mohlo být. U Googlu jde sice přizpůsobit leccos (na rozdíl od Xiaomi, které z důvodu absolutní komplikovanosti uživatelského rozhraní velmi rychle putovalo zpět do obchodu), ale tohle mi teda fakt vadí... A to jsem doteď měl za to, že základním posláním všech UI je věci usnadňovat, ne je komplikovat... Bohužel zkušenost ukazuje, že nejjednodušší ze všeho je Samsung OneUI. 😀
Libb
MegaStar
Možnosti

Kdyby Samsung Galerie šla nainstalovat, šlo by to. A byl bych strašně šťastný, protože je to nejlepší galerie, co jsem kdy viděl.

Jinak by mělo stačit Google Fotky nainstalovat, pak v Moje soubory kliknout na nějakou fotku a telefon by se měl zeptat, v čem chcete ty fotky otevírat a měla by tam být možnost "vždy". Když už se zmínil ten Pixel, tak na Pixelu 8a s Android 15 beta to vypadá takto (hm, nezobrazují se mi obrázky, snad je problém jen lokálně):

Screenshot_20240611-142951.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Můj komentář byl jenom vtip, ten návod patří o úroveň výš...
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ale tohle fungovat asi úplně nebude, ne? Na Google Fotky se to musí nejdřív synchronizovat, takže po vyfocení tam fotka ani nebude.
0 Like