Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fold 3 vnitřní fólie

(Téma vytvořeno: 25-11-2021 08:40 AM)
1758 Zobrazení
KaPu
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, začala se mi v ohybu na foldu 3 loupat vnitřní foli. Nevíte někdo jak je to s výměnou?

Děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, buď s tím zajděte do značkového servisu, pokud máte nějaký po ruce a nebo zavolejte na  Galaxy Z Infolinku 800 665 377 ( https://www.samsung.com/cz/support/galaxy-premier-service/)  a tam to s vámi vyřeší. Trvejte na záruční, případně placené opravě, ne na Care+.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, buď s tím zajděte do značkového servisu, pokud máte nějaký po ruce a nebo zavolejte na  Galaxy Z Infolinku 800 665 377 ( https://www.samsung.com/cz/support/galaxy-premier-service/)  a tam to s vámi vyřeší. Trvejte na záruční, případně placené opravě, ne na Care+.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

KaPu
Apprentice
Možnosti
Děkuji. Já ještě řeším, že mi od cca dvacátého dne nejde telefon otevřít do vodorovné polohy. Asi to zkusím vše pri jednom.
Děkuji
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

V tom případě určitě servis. Jen asi raději nezmiňujte, že to trvá delší dobu, závady se mají řešit hned :winking-face: Je ale možné, že ty dvě věci spolu souvisí.

P.S. Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

Fold3 už má kvalitní ohýbací displej a jelikož je na trhu pár měsíců, toto by se určitě nemělo stát. Dokonce byl i testován při intenzivním používání kdy při cca 100x otevření a zavření denně vydrží displej více než pět let neustálého používání. To je ekvivalent více než 200 000 otevření a zavření. V tomto případě bych řešil reklamací nebo bych se zastavil přímo v Samsung storu.

KaPu
Apprentice
Možnosti
Už jsem se byl ptát, nahrání fólie na výměnu nemají...
0 Like