Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Family link

(Téma vytvořeno: 24-09-2024 08:13 PM)
1495 Zobrazení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý večer,

Chci se zeptat, funguje někomu správně v rodině Family link? 

Myslel jsem, že si usnadním práci a sjednotil jsem synovi zařízení na Android, tedy vyměnil jeho iPhone za Samsung. Ale teď jsem zjistil, že Google Family link nefunguje. Nastavím limit aplikaci (např. Youtube) na 30 min a koukám, že i po 1,5 hod používání lze spustit. Kontaktovat podporu Googlu nemá cenu, to jsem už zkusil a nikdy nedostal odpověď na nic.

Funguje to někomu spolehlivě? Je tam ještě možnost úplně zamknout zařízení ale to pro mobil nepřipadá v.uvahu, protože pak nemůže ani napsat zprávu či zavolat přes Whatsapp (byť je Whatsapp povolen vždy), to totiž taktéž nefunguje.

Není ještě nějaké jiné řešení nastavování limitů?
0 Like
Přejít na řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @JeoCZ

přidám také svou zkušenost - Family Link používám už asi 3 roky a vše bez problémů funguje - jak limit nastavení celkového času (na 2 hodiny), tak limit do 21:00 hodin, tak i limit na jednotlivé aplikace. Po limitu se zařízení uzamkne a z telefonu lze potom volat.

Na tablet používám dětský režim, kde je nastaven limit na celkový čas a to také funguje + nastaveny aplikace a hry, které jsem povolil.

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Díky. Samotný limit na aplikace nefunguje, odzkoušeno opakovaně. Dnes jsem zkusil, jestli na to nebude mít vliv zapnutí celkového limitu, tak uvidíme. Po uzamčení volat lze, ale jak jsem psal, to mi u tel nestačí, potřeboval bych nechat povoleno více (Whatsapp, zprávy, mapy, pid). Doba klidu naopak funguje bez problémů.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ahoj @AndroidGuru, nechci to zakřiknout, ale zdá se, že po nastavení i celkového limitu začaly fungovat i limity aplikací. Dnes vše proběhlo přesně podle mých představ a dokonce i po dosažení celkového limitu šly povolené aplikace spustit. Pokud to bude fungovat i dále, je to vyřešené. 👍
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak super, věřím, že to poběží.

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Aktualizace z 30.9. to opravila.
Zmim
Apprentice
Možnosti
Dobrý den. Po přechodu na novou verzi family link mám problém s nastavením časového limitu. Dítě má telefon i tablet. Ve staré verzi jsem mu nastavil např 2hodiny denně a bylo na něm jestli si to vybere na telefonu nebo tabletu. Po vyčerpaní se zablokovaly obě zařízení. V nové verzi mi to nejde a musím nastavit na každé zařízení zvlášť. Vyčerpá 2h na mobilu a pak si může vzít na další 2h tablet. Celkem na prd 🙂 řešil už někdo? 🙏
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý večer, já to právě měl takto už i předtím. Nastavit lze jen limit, který pak platí pro obě zařízení, takže pokud nechám 1 hod, jsou to v reálu hodiny dvě - jedna pro tel a jedna pro tablet. Naopak neumím nastavit rozdílné hodnoty pro každé zařízení.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

A mě šlo zase nastavit na 1 účet pouze 1 zařízení. Buď telefon, nebo tablet. 2 zařízení tam nešly:-D

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zajímavé. Google umí vždy překvapit. 😀 Nemohlo to být nějakou odlišnou verzí OS nebo aplikace?
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Jedno to bylo vlastně jeho starý mobil S10 a potom jsem to nastavoval na novou S24. Vždy to mohlo být ale pouze jen na 1 (buď starý nebo nový mobil). Na dvou jsem to nemohl ani nahodou rozchodit.

0 Like