Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dji go aplikace k dronu

(Téma vytvořeno: 25-03-2022 10:01 PM)
2212 Zobrazení
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Aloha. Pouzivam drona mavic air od dji s jejich aplikaci Dji go 4 a samsung A52s 5g. Kdyz aplikaci spustim tak se mi automaticky minimalizuje. Nepomohla ani reinstalace, restarty a jine rady na forech co jsem nasel. Posledni instance uz by byla jedine tovarni nastaveni a do toho se mi moc nechce vzhledem k datum v telefonu, personalisacim atd

Pred odjezdem na dovolenou jsem zkontroloval aktualizace software dji a vse v poho. Po priletu probehla aktualizace a nastal zminovany problem. Diky za kazdou radu.

0 Like
Přejít na řešení
17 Odpovědi
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Mam reseni.Aplikace jeste neni officialni a tim myslim na obchode play.Tato aplikace je vydana pro novejsi verze android 12 prostrednictvim DJI podpory.OTESTOVANO A FUNKCNI.Zde je odkazhttps://www.dji.com/cz/downloads/djiapp/dji-fly
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Diky moc, parada. Apka nainstalovana a bezi. Ted uz se jen pokusit pridat starsi typ drona atd. Preju supr den 👍😉

0 Like
PavelDvoriz
Pioneer
Možnosti
Taky jsem řešil asi před měsícem. Stáhnul jsem asi aplikaci přímo ze stránek dji a vše funguje naprosto bez problémů
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, DJI je banda - jakjentoříctslušně? - když přišel Android 12, přestal fungovat přenos obrazu a odpověď podpory byla, ať si pořídím starší mobil nebo iPhone (btw zjaímavé je, že Google přesně podle sankcí jejich apku vyhodil z obchodu, ale Apple ji tam stále má). Vyřešil jsem to tak, že jsem prodal drona. A to šlo prosím o novější aplikaci DJI Fly.

Jinak možná by vám fungovala aplikace Litchi, ale je poměrně drahá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Members_EHNMQWR nedoufejte, u nich to je na měsíce, jestli vůbec. Pokud jste na mimořádné dovolené, zkuste Litchi. Máte když tak čas na vrácení peněz, kdyby vám to nesedlo, ale měla by to být pokročilejší aplikace s podobným základním ovládáním.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jeste ze vlastnim 2 starsi verze telefonu a tim padem i androidu.Tady tohle taskareni mezi systemy a vyrobci,je nekdy des
0 Like
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Tak se. Na radu stahlu jednu mistni neofiko apku dji go 4. A vse fungovalo. Tyden po uodatu androidu vysel dalsi a ja jak se vzbudil sem omylem odllikl dalsi update a sem.zas v prdeli a vzhledem k tomubze funkcni dji fly mavic air nepodporuje tak sem vytoceny jak kliste 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Smazat a znovu nahodit tu funkční verzi. Peklo zvané "cokoliv z Číny"

0 Like