Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dji go aplikace k dronu

(Téma vytvořeno: 25-03-2022 10:01 PM)
2203 Zobrazení
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Aloha. Pouzivam drona mavic air od dji s jejich aplikaci Dji go 4 a samsung A52s 5g. Kdyz aplikaci spustim tak se mi automaticky minimalizuje. Nepomohla ani reinstalace, restarty a jine rady na forech co jsem nasel. Posledni instance uz by byla jedine tovarni nastaveni a do toho se mi moc nechce vzhledem k datum v telefonu, personalisacim atd

Pred odjezdem na dovolenou jsem zkontroloval aktualizace software dji a vse v poho. Po priletu probehla aktualizace a nastal zminovany problem. Diky za kazdou radu.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
No,tak uz to ani neposilejte,nasel jsem problem.bohuzel aplikace je urcena jen pro system android 11 a tyto podporovane telefony: Requires Android 5.0 or above.

Compatible with Samsung S9+, Samsung S9, Samsung S8+, Samsung S7, Samsung S7 Edge, Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung Note 8, Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 9 Pro, Huawei Mate 9, Huawei Mate 8, Honor 10, Honor 9, Vivo X20, Vivo X9, OPPO Find X, OPPO R15, OPPO R11, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi 8, Mi 6, Redmi Note 5, Google Pixel 2XL, OnePlus 6, OnePlus 5T

*Support for additional devices available as testing and development continues.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Mam reseni.Aplikace jeste neni officialni a tim myslim na obchode play.Tato aplikace je vydana pro novejsi verze android 12 prostrednictvim DJI podpory.OTESTOVANO A FUNKCNI.Zde je odkazhttps://www.dji.com/cz/downloads/djiapp/dji-fly

Zobrazit řešení v původním příspěvku

17 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,kde jste aplikaci instaloval.mimo CZ nebo jeste na uzemi CZ?
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Vase verze sytemu?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
jestli se nepletu, tak s aplikací na drona měl problém i kolega @Libb, ale myslím, že nic nepomohlo.

0 Like
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
No,tak uz to ani neposilejte,nasel jsem problem.bohuzel aplikace je urcena jen pro system android 11 a tyto podporovane telefony: Requires Android 5.0 or above.

Compatible with Samsung S9+, Samsung S9, Samsung S8+, Samsung S7, Samsung S7 Edge, Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung Note 8, Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 9 Pro, Huawei Mate 9, Huawei Mate 8, Honor 10, Honor 9, Vivo X20, Vivo X9, OPPO Find X, OPPO R15, OPPO R11, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi 8, Mi 6, Redmi Note 5, Google Pixel 2XL, OnePlus 6, OnePlus 5T

*Support for additional devices available as testing and development continues.

Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Takze,vlastnim galaxy note 8.vyzkousim a pokud se potvrdi,je jasne ze budete muset pockat na update nebo hledat jinou aplikaci
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Na Galaxy note 20 s verzi androidu 12 ihned pada
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Potvrzeno,Na galaxy note 8 s androidem 11 funkcniScreenshot_20220325-221923_4677_1648243356.jpg
0 Like
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Na uzemi CR byla aplikace nainstalovana a pred odletem funkcni. Na havaji pak spustena s problemem minimalizace. Reinstalovana pak na Havaji a problem stale trva

0 Like
Members_EHNMQWR
Apprentice
Možnosti

Asi to bude tou verzi noveho androidu ze dji go 4 ho nepodporuje. Bohuzel asi jina aplokace pro ovladani dji mavic air nebue (nebo na to nebudu mit skill) a musim doufat v co nejdrivejsi aktualizaci ze strany dji.

0 Like