Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 13

(Téma vytvořeno: 09-04-2023 05:47 PM)
523 Zobrazení
kacidvorakova
Apprentice
Možnosti
Zdravím, 
Na telefonu jsem udělala aktualizaci na android 13.. od té doby mi nechodí upozornění na mesenger.
Zprávy se jeví už jako přečtené. A občas vyskočí okýnko s textem, že aplikace není optimalizovana.. nevíte někdo co s tím? Děkuji. 
0 Like
10 Odpovědi
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím zkusil bych smazat mezipamet aplikace popřípadě jí odinstalovat a nainstalovat zpět je možné že se neoptimalizovala na nový systém. Určitě jste s ní nic nedělala co se týče změn notifikací.
kacidvorakova
Apprentice
Možnosti
Děkuji, nejsem si vědoma, že bych s aplikací něco dělala. Notifikace myslíte, jako upozornění? To mám vše zaple.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @kacidvorakova
aplikace messenger si kolikrát dělá co chce a s příchozí zprávou a jejím upozorňováním má od A13 celkově problém mnoho uživatelů. Zkusil bych vymazat data aplikace messenger.
Nastavení - aplikace - messenger - úložiště - vymazat data.
Někdy to pomůže, někdy ne.
Případně počkat na novou aktualizaci aplikace.

VáclavM
Explorer
Možnosti
Mám to úplně stejně, telefon za 25K a jsem rád že to vůbec volá. Chápu ze to není úplně chyba samsungu a že větší vinu nesou vyvojáři messengeru ale zkrátka by si to měl výrobce zařízení ohlídat a řešit to. Tohle fakt u iphone nepamatuji. S23 problém s foťákem, signálem, aplikacemi... fakt zplatej iphone
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Ano měl jsem na mysli upozornění :). A jak píše Potasm jestli to nezabere tak počkat na aktualizaci. Bohužel ja Messenger nemám tak ani nezjistím takový problém. Ale můj přechod na A13 byl hladký bez problémů.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Heh? Jaké že má S23 problémy? Vím o polopseudokauze s rozmazáním textu, tam to má rezervy, ale o signálu (jakože to neukazuje 6 čárek z 5  jako jabko?) nebo aplikacích nevím nic.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

VáclavM
Explorer
Možnosti
Když se pohybuji cca 2-3 hodiny na místě kde není signál a pak se dostanu na místo kde signál je tak už ho telefon nenajde a musím udělat restart, tím myslím ten signál.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
S tímhle problémem jste ale sám, pokud vím. Jestli to nevyřešila výměna SIM a operátor také tvrdí, že je všechno ok (což tvrdit bude), můžete rekamovat. Ale není ok tvrdit, že "S23 má problém se signálem", max., že VAŠE S23...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
VáclavM
Explorer
Možnosti
No sám s tím určitě nejsem, dle recenzí už jsem se od jiného uživatele dočetl o tom samém problém
0 Like