o 10-06-2018 11:36 PM - naposledy upraveno dne 18-03-2019 03:19 PM (kým) vvllaaddaa
Aloha,
určitě jste si všmili, že Samsung stále řeší aktualizaci, která zpřístupní možnost volby tónu pro SMS na OREU pro určitý kontakt.
Pročítal jsem zdější Community a pár vás bylo, kdo by potřeboval změnit tón už teď.
Našel jsem řešení v podobě aplikace Zprávy pro Android, která je mimochodem přímo od Googlu, takže se nemusíte bát reklam a spamu. Nebo ještě vychytanější appku a to je Textra (používaná po celém světě), ale ta už něco stojí.
V aplikaci nelze měnit vzhled a není tam tolik možností, nicméně splňuje svůj účel během pár kroků. Pokud byste chtěli měnit i vzhledy a spoustu jiných funkcí, budete muset sáhnout po variantě s aplikací Textra. Sám ji mám a vyhovuje mi. Čégo.
o 18-03-2019 03:19 PM
SLysel jsem, ze na S10 uz je moznost volby tonu, pokud se mp3 ci jakakoli skladba/ton vlozi do slozky s tony. Muze nekdo vyzkouset?
o 18-03-2019 06:47 PM
@WoodMan Nahrál jsem MP3 do složky Rimgtones a teď se skladba zobrazuje v seznamu při výběru vyzváněcí melodie, jestli myslíš tohle.