Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Alternativa pro změnu tónu SMS určitého kontaktu

(Téma vytvořeno: 10-06-2018 11:36 PM)
2552 Zobrazení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Aloha,

určitě jste si všmili, že Samsung stále řeší aktualizaci, která zpřístupní možnost volby tónu pro SMS na OREU pro určitý kontakt.

Pročítal jsem zdější Community a pár vás bylo, kdo by potřeboval změnit tón už teď.

Našel jsem řešení v podobě aplikace Zprávy pro Android, která je mimochodem přímo od Googlu, takže se nemusíte bát reklam a spamu. Nebo ještě vychytanější appku a to je Textra (používaná po celém světě), ale ta už něco stojí.

1. Stáhnete appku zde - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=cs
  2. Nainstalujete, potvrdíte jako výchozí aplikaci pro SMS při spuštění.
  3. Otevřete si konverzaci s daným kontaktem, pro který chcete změnit tón
  4. Tři tečky => Lidé a možnosti => Oznámení => Zvuk a vyberete tón

V aplikaci nelze měnit vzhled a není tam tolik možností, nicméně splňuje svůj účel během pár kroků. Pokud byste chtěli měnit i vzhledy a spoustu jiných funkcí, budete muset sáhnout po variantě s aplikací  Textra. Sám ji mám a vyhovuje mi. Čégo.

2 Odpovědi
WoodMan
Navigator
Možnosti

SLysel jsem, ze na S10 uz je moznost volby tonu, pokud se mp3  ci jakakoli skladba/ton vlozi do slozky s tony. Muze nekdo vyzkouset?  :thinking-face:

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

@WoodMan Nahrál jsem MP3 do složky Rimgtones a teď se skladba zobrazuje v seznamu při výběru vyzváněcí melodie, jestli myslíš tohle.

0 Like