dátum: 08-04-2023 06:24 PM
Őszintén szólva olyan nehéz szerintem megfelelő szolgáltatót választani és ha már választottunk is nehéz megtalálni az igazit, aki ár-érték arányban a legjobb és legkedvezőbb csomagokat tudja nekünk adni.
Annyira sokat kell variálni és szoktak lenni még így is bonyodalmak.
Jelenleg nekem olyan előfizetésem van ami nem tartalmaz korlátlan mobilnetet, de mivel létezett a Social Pass szolgáltatás ami igazán extra mobilinternetet használt volna az az alkalmazás pontosan nem fogyasztott.
Számtalan hír járta be már az internetet ennek a csomagnak a megszűnéséről és bizonyos korosztályban pánikot is keltett mert nem teljesen sikerült megfelelően értelmezni.
Lényeg a lényeg az olyan felhasználók,mint én akik jelenleg a Vodafone ügyfelei közé tartoznak örülhetnek a mai hírnek.
„A Vodafone döntése szerint jelenleg a többi mobilszolgáltatóval ellentétben hónap elején a meglévő mobilinternet hónap záráskor nem fog lenullázódni, hanem lehetőség van rá, hogy a meglévő adatkeretet átvezetik a következő hónapra….
…A szolgáltató a korlátlan RED csomagok előfizetőinek is szeretne kedvezni. Nekik a tarifától függően lehetőségük lesz a havi szinten 5 vagy 10 GB-nyi adatkeretet díjmentesen megosztani egy családtagjukkal.”
Ez egy nagyon innovatív megoldás a Social Pass megszűnésének a problémájára.
Engem őszintén érdekel,hogy szerintetek növekszik majd a Vodafone felhasználók száma vagy nem eléggé vonzó érv ahhoz, hogy valaki szolgáltatót váltson?
Én őszintén kíváncsi vagyok, hogy erre mit lép majd a többi szolgáltató, mert manapság szinte mindent útközben intézünk és a legtöbben nem is tudjuk, hogy pontosan mennyire használtuk ki bármelyik szolgáltatónál ezt az extra szolgáltatást.Én magamról tudom, hogy én feltehetően el fogok gondolkodni emiatt egy kedvező csomag vásárlásán.
Ti melyik szolgáltatónál vagy?
Szoktatok alapvetően az adott szolgáltatáson felül akár készüléket is vásárolni? Információim szerint akár az előrendelési időszakban is kiemelten kedvező ajánlatokkal lehetett akár S szériás készüléket is vásárolni a meglévő csomagok mellé.
Mennyire számít szerintetek elköteleződésnek szolgáltatónál készüléket vásárolni akár szerviz hátteret tekintve is.
Szép napot mindenkinek és várom a válaszaitokat!
Adri
dátum: 08-04-2023 08:24 PM
dátum: 08-04-2023 08:30 PM
dátum: 08-04-2023 08:43 PM
dátum: 08-04-2023 09:15 PM
dátum: 08-04-2023 10:55 PM
dátum: 08-04-2023 10:57 PM
dátum: 08-04-2023 10:58 PM
dátum: 08-04-2023 11:01 PM
dátum: 09-04-2023 06:33 AM